Ovo mi se još nikad nije dogodilo a to je zbog toga jer sam promjenio kalup.

Pekao sam kolač a obično mu treba malo više od pola sata da se ispeče.

Izvadim ga van 😃 iz pećnice i da ga šiknem proč iz kalupa a kad ono počelo nešto mekano izlazit. Jebote pes, nije se dovoljno ispekao i ono kaj je ispalo nazad šiknem nožem u kalup i nazad na pećenje oko 15 min.

15 min bilo je za nijansu možda previše jer malo je reš pečeno ispalo. Pojačao i temp.

Bojao sam se da pak se ne ispeće kak spada.

Ok je, nije gorko ni tvrdo. Jabuke su dobile malo po tamburi i to je sve. Ukusan je i to je najbitnije.

Ovak je izgledalo kod prvog vađenja iz pećnice.

Ovak kod drugog.

Jedna šnita za degustaciju.

Tjestenine na kvadrat.

Malo pizze i današnjeg objeda.

Glavno jelu na tanjuru je ko austrijski barjak, hehe a malo samo deblje kobase da su.

Ove su tenke ko prst i ljutkaste su.

Ovo je ko kruh. Kolač sa jabukama i mandarinama. Biskvit je napravljen kao za kolač od jogurta tako da je već napisan opis radnje i receptura.

Kod pećenja mandarine su potonule u smjesu. Dok sam naribane jabuke umješao u smjesu prije pećnice.

🎶 Nije vrime od nedije za u poje poći.

Nek je vrime za kužinu kolač ispeći moći. 🎶

Prvi štrukli sa sirom ove godine by Ledo na meniju. Volim ih sa prenzlima i šećerom.

Pileća jetrica na saft i riža.

Kada je u pitanju krumpir, žganci ili riža kod nekog safta, volim da je saft sastrane priloga za razliku od tjestenine kad dobro promješam sa saftom.

Erupcija tijesta za pizzu. Zaboravio sam na njega i tako je naraslo ko clickerova glava. Odvojil sam 3 gromade pa nek još malo naraste pa na mirovanje u hladnjak.

Šef Microsofta je potvrdio da na PS i NS stižu nove Xbox ekskluzive a šef kuhinje je potvrdio da stiže friško pećena pizza na pravokutnoj platformi.

Demo (sirova verzija)

Puna verzija

Improvizirani ručak. Umak od tikvica i pire krumpir te svježe ocjeđen sok od naranđi iz pl. flaše by Lidl. 😃

Pošto je to moj napoj tako da ću se ko pajcek toga nahrdati.

EDIT:

Bilo mi fino, polizao tanjur ali osjetil sam da mi fali još jedna šnita kruha sa paštetom da utvrdim gradivo.

Činkice od integralnog pirovog brašna.

Kokice edicija milion i prva. E sad sve spremno za nekaj pogledat na telki a neznam koji hororac da si šiknem ili da pogledam unboxing (profesionalne plejke) od našeg kolege Raptileosa. Prvo to i onda neki film. Budem već nekaj smislil.

Grahek sa kobasom. Njam, njam. Bit će i za ponedelek a pošto je sutra nedjelja, nemrem graha imati, bolji ručak mora biti.

Biskvitni kolač sa jabukama, mandarinama i bananom i čoko preliv.

5 dana kasnije

Zapečeni grah sa začinima i malo povrča te sam dodao pred kraj ljute kobase. To je zbilja sve ljuto i bez kobasa jer stavio ljutih čudesa. Sad maloprije kušao. Trebat će mi aparat za gašenje. 😃

Lepo se naduvalo, pizza tijesto.

Improvizirani kolač. Dobio je malo jaču boju korice jer nisam htio riskirat da bude sirov pa sam dulje pekao 5 min na jačoj temp.

Biskvit po receptu slično kao kolač od jogurta a dodak su voće. Stavio sam jednu bananu narezanu na male kockice 2 naribane jabuke i 2 mandarine rasšnitane. Kakvog je okusa, nemam pojma, nisam još probao. Narezao 2 šnite, uslikao i stavio ovdje.

Jučerašnji dvonožni odojak a bit će i za danas.

Ovo rijetko imam na meniju jer nekako spada u jesensko-zimske klope a danas sam otvorio sezonu hladnog razdoblja.