• Gaming Vijesti
  • Ovo je 10 najboljih filmova 2021. po izboru Rotten Tomatoesa

TexasFlood Ali stari ako neki film na imdb-u ima ocjenu 5 neću ga pogledati makar mi netko preporučio 😂. Isto tako ako ima ocjenu 8,5 a nikad čuo za film, pogledat ću ga sigurno.

Također, jedino ako je neki isprdak tipa Moonlight, Call me by your Name ili slično onda ne gledam pa makar 10/10 bilo.

Sad sam išao guglati te filmove i slažem se sa tobom 😂

Ja te ocjene i kriticare opcenito ne jbm 0,5%...gledam sta mi se cini interesantno, i eventualno uvazim preporuku nekoga tko donekle ima slican ukus. Sto se tice toga da neki ne gledaju filmove koji nemaju neku njima bitnu ocjenu, reci cu samo da meni neke od najboljih komedija koje sam ikad gledao, (recimo Deuce Bigalow 2 ima 4,7/10 na IMDBu, a ja dusu ispustio od smijeha ) su vecinom rang 5-6/10 na IMDbu...pa ono, samo se vi obazirite na tudja misljenja sto se tice filmova, mozda propustate hrpe toga sto bi se vama svidjelo radi toga.

Također tak mislim. Te ocjene i izbori top 10, 100 mi dođe kao neki spojler i ne osvrčem se previše na njih. Odvlači me od mojih želja za igranjem, gledanjem nečeg određenog. Jedino kad prođe neko dulje razdoblje pa iz znatižlje pogledam na kojim mjestima se što nalazi, ima li među popisom i moja igra, film, pjesma ili što već.

darkfenix Sve ok, ali ja to malo vremena što imam ne želim trošiti na filmove sa ocjenom 4,5 ili gledati sve redom pa ponekad naletjeti na neki dobar film. Zato idem više ziheraški i provjereno.

TexasFlood Ali ja nisam ni znao da ima tako nisku ocjenu sve dok nisam otisao na IMDB, kuzis me...

TexasFlood Ali stari ako neki film na imdb-u ima ocjenu 5 neću ga pogledati makar mi netko preporučio 😂. Isto tako ako ima ocjenu 8,5 a nikad čuo za film, pogledat ću ga sigurno.

TexasFlood Kužim. Ja pak ni ne počinjem gledati dok ne provjerim ocjenu.

Jesi gledao boondock saints?

TexasFlood Kad vidiš da Dara ima na imdb ocjenu 9 onda znaš koliko je sati i koliko je relevantna ocjena većine filmova na imdb. Potpuno nebitan podatak niti mi išta znači. Filmove gledam ako me interesiraju a ne zbog toga koliku ocjenu imaju.

Deadwalker Ljepota u brojkama je što ne bira strane, one su točno takve kakve jesu.

Ljepota u stranama je što bira brojke, one su točno takve kakve žele.

boja1964 Za takva govna i ono što je Brijač naveo smo se složili da nećemo gledati niti da imaju ocjenu 10.

weky pa nisi ništa krivo rekao, ljudi su manipulativna govna. Pričamo o statističkim agregatima gdje mislim da se ipak može dobiti kakva takva slika o nečemu ako uzmeš u obzir i kritiku i krajnje konzumente nekog sadržaja.