darkfenix TexasFlood Ali ja nisam ni znao da ima tako nisku ocjenu sve dok nisam otisao na IMDB, kuzis me...
fensisuperstar TexasFlood Ali stari ako neki film na imdb-u ima ocjenu 5 neću ga pogledati makar mi netko preporučio 😂. Isto tako ako ima ocjenu 8,5 a nikad čuo za film, pogledat ću ga sigurno. TexasFlood Kužim. Ja pak ni ne počinjem gledati dok ne provjerim ocjenu. Jesi gledao boondock saints?
boja1964 TexasFlood Kad vidiš da Dara ima na imdb ocjenu 9 onda znaš koliko je sati i koliko je relevantna ocjena većine filmova na imdb. Potpuno nebitan podatak niti mi išta znači. Filmove gledam ako me interesiraju a ne zbog toga koliku ocjenu imaju.
TexasFlood boja1964 Za takva govna i ono što je Brijač naveo smo se složili da nećemo gledati niti da imaju ocjenu 10.
weky Deadwalker Ljepota u brojkama je što ne bira strane, one su točno takve kakve jesu. Ljepota u stranama je što bira brojke, one su točno takve kakve žele.
Deadwalker weky pa nisi ništa krivo rekao, ljudi su manipulativna govna. Pričamo o statističkim agregatima gdje mislim da se ipak može dobiti kakva takva slika o nečemu ako uzmeš u obzir i kritiku i krajnje konzumente nekog sadržaja.