Ostale ću odgovoriti idući tjedan. Čak i ove bonuse i potpitanja.

Drago mi je da se nisi zajebavao s odgovorima. Iščekujem ostatak

Pridružujem se Fenixovom komentaru!

braca decibel?

edit: inace zanimljivi odgovori, ocekivao sam da ces se malo vise sprdati s nekim odgovorima ali ovako je bolje.

Weky je kralj sto ste drugo ocekivali, jedva cekan ostatak.
      👏👏👏

weky

Jako dobri odgovori i super pojašnjeno sve. Reddit mi je zanimljiv izvor informacija, pregledan je, jednostavan i naletio sam na ovo gdje se razvila rasprava, uglavnom starijih upravo zbog statusa žene. Zato sam i pitao, ne radi infantilnih he ha razloga, već mi je bilo zanimljivo čitati odgovore oženjenih s djecom. Zato me zanimao odgovor nekog našeg. Ako ne želiš odgovarati na takve stvari, respektiram to. 👍

weky A ono, ostavljen je širok prostor jer nisam izričito želio otići u neke privatne, možda životno mijenjajuće vode, osim ako to ne želiš, naravno. Dao si odgovor, makar za mnoge gamere ovdje vjerojatno i ne baš zadovoljavajuć, a čini mi se i ne baš istinit s obzirom da si pasionirani igrač koji, iz onoga što mogu pročitati iz tvojih postova, ponajviše cijeni igrivost kao segment igara. S druge strane, spominješ i cijeniš igre kojima je to sporedna stavka, stoga mi djeluje da i sam sebi ne priznaješ da zapravo ima jako puno igara koje su ostavile pozitivan dojam na tebe (to je ono što se na kraju računa IMO). U kojoj mjeri me zanimalo, ali čini se kako nema materijala da kažeš kako si npr. kao mlađi želio biti sličniji nekim protagonistima u igrama.

Braća Decibel, hehehe, uljepša mi ovu sumornu večer.

15 dana kasnije
      7 dana kasnije

Ma Fortnite je dobio novi Battle Pass pa jbg

Fico Nou.Dolazi tek u 3 mjesecu.Sad je Spiderman aktualan.

7 dana kasnije

A bit će ovih dana.

samo polako i nemoj se žuriti da se ne dogodi cyberpunk.

11 dana kasnije