Ostale ću odgovoriti idući tjedan. Čak i ove bonuse i potpitanja.
Vrućih 25 | Wekyjevi odgovori
Drago mi je da se nisi zajebavao s odgovorima. Iščekujem ostatak
Pridružujem se Fenixovom komentaru!
- Uređivano
braca decibel?
edit: inace zanimljivi odgovori, ocekivao sam da ces se malo vise sprdati s nekim odgovorima ali ovako je bolje.
Weky je kralj sto ste drugo ocekivali, jedva cekan ostatak.
Jako dobri odgovori i super pojašnjeno sve. Reddit mi je zanimljiv izvor informacija, pregledan je, jednostavan i naletio sam na ovo gdje se razvila rasprava, uglavnom starijih upravo zbog statusa žene. Zato sam i pitao, ne radi infantilnih he ha razloga, već mi je bilo zanimljivo čitati odgovore oženjenih s djecom. Zato me zanimao odgovor nekog našeg. Ako ne želiš odgovarati na takve stvari, respektiram to.
weky A ono, ostavljen je širok prostor jer nisam izričito želio otići u neke privatne, možda životno mijenjajuće vode, osim ako to ne želiš, naravno. Dao si odgovor, makar za mnoge gamere ovdje vjerojatno i ne baš zadovoljavajuć, a čini mi se i ne baš istinit s obzirom da si pasionirani igrač koji, iz onoga što mogu pročitati iz tvojih postova, ponajviše cijeni igrivost kao segment igara. S druge strane, spominješ i cijeniš igre kojima je to sporedna stavka, stoga mi djeluje da i sam sebi ne priznaješ da zapravo ima jako puno igara koje su ostavile pozitivan dojam na tebe (to je ono što se na kraju računa IMO). U kojoj mjeri me zanimalo, ali čini se kako nema materijala da kažeš kako si npr. kao mlađi želio biti sličniji nekim protagonistima u igrama.
Braća Decibel, hehehe, uljepša mi ovu sumornu večer.
Imao sam coronu. Bit će.
weky nadam se da nije bilo ništa ozbiljno. Drž se!
Ma Fortnite je dobio novi Battle Pass pa jbg
A bit će ovih dana.
samo polako i nemoj se žuriti da se ne dogodi cyberpunk.