Pravi muškarci piju Nescafe 3 u 1. I to tako da prvo u usta usipaju sadržaj vrećice, a onda eksaju kipuću vodu direktno iz džezve. Pritom se još prožvače kroz prah da se izvuće najviše arome.

Ostalo ne priznajem.

yakuza_stinger e pa to je prava irska kava. Kava i viski.

Fico pravo muško uzme zrna kave i žvače ih ustima te ih zalije kipućom vodom. Kakav šećer, med, mlijeko, kuracpalac.

Raziel Ja samo taj cortado pijem doma. I u kafićima klasika kava s mlijekom. Popijem tu jednu ujutro i to je to, više iz navike.

Raziel Žena me počastila sa aparatom

❤️
    👍
    1 / 4
    Evo isprobao sam Cafe Au Lat, okus mi je odličan, ali malo je prevodenast. 30 sec stavio da radi. Imam još espresso, to ću sutra probati. Super lagano i brzo za napraviti. Sad samo da pogodim koja mi kava najviše odgovara. Espresso nema mlijeka pa ću probati taj da vidim jačinu. Hvala tebi i Tzeeren na korisnim informacijama

Marcilius čestitke na aparatu!

Sad samo, kako si rekao, eksperimentirati s izborom kapsule. A možeš možda i dozirati vodu drugačije od preporučene količine. Ako ti je sa 3 crtice prevodenasto, napravi s 2.

Marcilius I meni je cafe au lait prevoden, zato i pijem cortado. Ali ima dosta vrtsta kapsula, naći ćeš nešto.

Mi imamo ovaj aparat. Ja tu i tamo popijem kavu radi reda, ali žena uživa u kavi i pije kao blesava. Aparat odličan. Kava kako ona kaže - odlična. Ja pijem late macchiato, ona od espresa do kave s mlijekom.

buz
          Kao što ti i Tzeeren kažete, naći će se nešto. Nisam izdržao pa probao i espresso😂 E, ovo se baš osjeća jak miris kave. Dodao mlijeka i extra mi je. Predozirao sam se danas kavama😊
          Dok ne kupim cortado i još neke za sada espresso i malo mlijeka.

Marcilius Mi imamo 6 Dolce Gusto aparata u obitelji i jednom kad smo kupovali u biti je aparat bio free, ali si morao kupiti masu kava u vrijednosti 500-600 kn pa je bilo svih vrsta. Tako da iako volim samo cortado sam isto kombinirao i espresso i ostale s mlijekom da se to potroši. 😄

buz 6 komada? Ti si onda presjednik udruge Dolce Gusto ffa.hr

😃
              1 / 4
              Jeste probali vi šta imate te DG aparate ovu app? Nekako mi jednostavnije tako odabrati koliko sekundi da radi.

Ja imam 33 godine i nisam nikada probao kavu, jesam li ja pobjednik ?xD

Marcilius

Čestitke na kupovini, čestitke i ženi što pazi na tebe.
                Isti aparat je i kod mene, služi odlično.
                Što se kapsula tiče, tu se već sam moraš pronaći i experimentisati dok ne ubodeš ono što ti se najviše dopada.
                Ne zaboravi da nije samo Nescaffe koji pravi Dolce Gusto kapsule, već imaš i raznih proizvođača koji nude svoje kvalitete i ukuse, a koji su pod znakom kompatibilnosti sa Dolce Gustom.

Edit: To što kažeš da ti je neka kafa prevodenasta, ne moraš ti pratiti tačno doziranje vode kakvo ti stoji na kutiji kapsula. Ako ti na kafe late piše da je preporučena doza 180 ml , ti idi barem 50ak ml ispod.

voltriz e zena je dobila za poklon od sestara, brace, mame, tate, babe, tetke, tetka itd. Vidio sam racun 3800kn na akciji. Bude cesto snizen. To je Philips LatteGO 5400.

Ima aparat svoj vlastiti mlinac, pa punis kavom u zrnu po izboru.