Picek Kako mi je šogorica iz Kolumbije tako kad ode kod svojih uvijek donese oriđiđi kolumbijsku kavu u Hrvatsku i to ne neku njihovu Franck već pravu kavu s plantaža. Uglavnom, iako općenito nisam ljubitelj kave, naša kava mi je ukusnija od onoga što ona donese. Vjerojatno je stvar navike no kolumbijska kava mi nikako ne sjeda.
Picek Flipper bolje joj je to nio ne spomenuti jer zna da ih se povezuje s time, a njoj je radi toga neugodno za popizditi tako da je to tabu tema pred njom 🤣
sandidam Nemojte zanemariti čišćenje aparata. To je vrlo bitna stavka koje se većina ljudi ne drži i nakon godinu/dvije pokvari se kvaliteta kave. Kamenac je veliki neprijatelj koji dovodi do začepljenja cijevi ili smanjene funkcije grijača nakon čega aparat ne postigne željenu temperaturu ili se poremeti pritisak. Ovisno o aparatu, u uputama ćete naci “descaling process” i kad vam aparat baci grešku bilo bi dobro napraviti to čišćenje s tekućinom koju firma preporuča. Svaki aparat se čisti na drugačiji nacin pa nema smisla da sad opisujem korake, ali sve vam piše u uputstvima ☕️
TITANXIS Stiglo vrijeme za cappuccino. Franckov cappuccino uz Plazma keksić. Cappuccino u Arabescinoj šalici, to je u najmanju ruku svetogrđe ali kaj se može. Ne mogu furt kupovat prigodne šalice.
wooddiebone sandidam Kakav propust za ovo P. U boji kocke je, a nisu stavili kocku nigdje. Ali da nema tog P, još bi i mogel mislit da je slučajnost, al ovo je drito PS font koji Sony koristi još od PS3 Slima.
sandidam wooddiebone pitao distributera ako ima ikakve veze s PS-om i kaže da ne pojma o čemu pričam. Još je riječ o respektabilnom proizvođaču pa me čudi baš tolika slučajnost. Možda je riječ o prototipu pa se ništa ne zna. uglavnom, ako se nađete u Opatiji javite mi se pa vas odvedem na pravu gejmersku kavu ☕️
TITANXIS Danas je Svjetski dan ovog ukusnog napitka (cappuccino). Ako već niste popili svoju dnevnu dozu eto podsjetnika 😘.
TITANXIS Turkiš kofi, koji opojan miris, jebate vrag. Nevjerojatno. Bez kavice nema šanse. Kapučino mi je out. Kava najobičnija mi je konza.
TITANXIS Jutarnja kava, obična turska. To je poseban doživljaj. Od same pripreme, zakuhavanje vode pa do ispijanja poslijednje kapi. Kompletni užitak.
TITANXIS Vani se bijeli snijeg i inje a u stanu smeđkasta kavica mi se smije. Laganini uz FFA novine. To je raj😁
TITANXIS Laganini uz kavicu. Ma šta će mi tviter, fejs, indeks. hr i sl. kad na FFA sve saznam. To je bildanje foruma i volim kada postoje svakakve teme i za svakog ponešto se nađe o čem može diskutirati dok istodobno gaming je čitavo vrijeme u fokusu. 😘