Kava
- Uređivano
Raziel
Tzereen i Raziel (valjda nisam nekoga zaboravio
Hvala još jednom na preporuci.
Cortado top, to mi je za sada najbolja i uživam svaki dan. Stavim još mrvicu mlijeka, extra.
Svaki dan koristimo aparat
Kako mi je šogorica iz Kolumbije tako kad ode kod svojih uvijek donese oriđiđi kolumbijsku kavu u Hrvatsku i to ne neku njihovu Franck već pravu kavu s plantaža. Uglavnom, iako općenito nisam ljubitelj kave, naša kava mi je ukusnija od onoga što ona donese. Vjerojatno je stvar navike no kolumbijska kava mi nikako ne sjeda.
- Uređivano
Bolje da ti je donijela malo kolumbijskog šećera if you know what I mean.
Picek Onda bar brown sugar probaj. Kaže Billy Gibbons da će ti to promijeniti život.
Nemojte zanemariti čišćenje aparata. To je vrlo bitna stavka koje se većina ljudi ne drži i nakon godinu/dvije pokvari se kvaliteta kave. Kamenac je veliki neprijatelj koji dovodi do začepljenja cijevi ili smanjene funkcije grijača nakon čega aparat ne postigne željenu temperaturu ili se poremeti pritisak. Ovisno o aparatu, u uputama ćete naci “descaling process” i kad vam aparat baci grešku bilo bi dobro napraviti to čišćenje s tekućinom koju firma preporuča. Svaki aparat se čisti na drugačiji nacin pa nema smisla da sad opisujem korake, ali sve vam piše u uputstvima
Stiglo vrijeme za cappuccino. Franckov cappuccino uz Plazma keksić. Cappuccino u Arabescinoj šalici, to je u najmanju ruku svetogrđe ali kaj se može. Ne mogu furt kupovat prigodne šalice.
Kakav propust za ovo P.
U boji kocke je, a nisu stavili kocku nigdje.
Ali da nema tog P, još bi i mogel mislit da je slučajnost, al ovo je drito PS font koji Sony koristi još od PS3 Slima.
wooddiebone pitao distributera ako ima ikakve veze s PS-om i kaže da ne pojma o čemu pričam. Još je riječ o respektabilnom proizvođaču pa me čudi baš tolika slučajnost. Možda je riječ o prototipu pa se ništa ne zna.
uglavnom, ako se nađete u Opatiji javite mi se pa vas odvedem na pravu gejmersku kavu
Coffee time.
- Uređivano