1. Pištolj na glavi, moraš birati igre jednog deva do kraja života. CDPR ili DICE?

Edit: već znam odgovor lel, lik će se odlučiti za okidač

Ovo su moja bonus pitanja (da ne zaboravim kasnije):

• Što ti se sviđa kod FFA foruma / portala, a što bi promjenio da imaš mogćunost?
  • Zar Deadwalker zbilja nema ukusa ni u čemu ili ipak ima, ali ti je teško priznat?
  • Smeta li te ponekad što te ekipa stalno zajebava za Fortnite ili što ih iritira tvoje trolanje pa čak i normalne postove trpaju u isti koš?
  • Hoće li se urazumit cijene elektronike kako su nekad bile ili će ovo biti normala (grafičke kartice, PS5 itd)?
  • Hoće li CD Projekt Red ikad pokrpat Cyberpunk?
  • Dal' bi igrao tako pokrpan Cyberpunk koji su obećavali?
  • Koji bi po tebi trebao biti next big thing ili pardigma u gamingu?
  • Kojih 5 igri bi dao svom djetetu (ako ćeš ga imati ili imaš) da igra?
  • Koju igru bi igrao kao coop sa curom/dečom/ženom/partnerom?
  • Kojih 3 stvari bi vratio u gaming svijet (žanrove/neke prakse i slično koje su prestale biti in), a koje bi izbacio?
  • Koje je tvoje iskreno mišljenje o projektu kao što je Star Citizen?
  • Hoće li po tvom mišljenju Hrvatska gaming dev scena ikada iznjedriti AAA naslove ili će zauvijek biti tu gdje i je?
  • Tvoje mišljenje o streamericama i simpingu prištavih podrum dwellera? (mutavo pitanje al eto)

Mislim da je više nego dosta - nisam htio biti vulgaran.

1. Koja ti je najgora igra od PlayStation Studios i zašto?

Prošlo je pola noći pa stavljam novo pitanje.

1. Kakvu glazbu preferiraš i koji su ti najdraži izvođači?

OPASKA MODERATORA : Posljednje pitanje

Al stvarno, mislio sam da ćemo ga bolje izrešetat.

@weky će otvoriti posebnu diskusiju za odgovore. Pitanja možete postavljati i dalje, a njegova dobra volja je hoće li odgovoriti na neko od dodatnih.

Mislim da je njegova dobra volja hoće li odgovoriti na bilo koje...

member a naša dobra volja je da ga banamo ako ne odgovori 😈

master_x Yakuza ti je Wekyjev OnlyFan, kad zagusti i krene novi svjetski poredak, on ce biti njegov vođa.

Hvala svima koji su glasovali za mene i svima koji su postavili pitanja. Drago mi je da ipak ima forumaša kojima je moje mišljenje korisno ili drago.
    Ovaj tjedan sam se vratio na posao i sam dragi bog zna da neću ništa raditi, pa ću si uzeti vremena kroz tjedan za odgovoriti na sva pitanja, iskreno i odmjereno, kako i očekujete.

doctorfreak
      To pokušavamo doznati preko ovih vrućih 25 i kusur pitanja.

weky hvala svemiru da neki mogu na poslu ništa ne raditi, poput mene recimo koji ti ovako 10 do 2 pišem komentar na forumu uz brije da imam nešto za raditi.