Slažem se. Pitajte nešto normalnije.
Kaj najviše voli, a kaj najviše mrzi kod sebe? Kaj misli o cijepljenju? Kaj misli o religiji, a kaj o vjeri? Jel mu bolji tlou 1 ili tlou 2? Do dobije ulogu moda, kog bi prvo banao i zašto? Bi li radije ševio tri ružna muškarca ili jednu zgodnu ženu?

@weky što se mene tiče moje pitanje možeš promijeniti u dal bi radije ševio 3 ružna muškarca ili jednu zgodnu ženu ako je @Tzereen jedan od ta 3 muškarca.

weky a vi ih trošite na pizdarije koje pitaju šmokljani iz amaterskog radijskog kluba sela Čigoč

...zar to i nije poanta ovih pitanja ili sam nešto propustila? ili si se ponadao da ćemo pitat pitanja tipa: koliko puta si pobjedio djecu ispod 12 godina u fortnajtu i osvojio prvo mjesto?

oxi ili si se ponadao da ćemo pitat pitanja tipa: koliko puta si pobjedio djecu ispod 12 godina u fortnajtu i osvojio prvo mjesto?

Mašo jbt zašto mi ovo nisi napisala prije a ne da se blamiram sa svojim prijedlogom. Idem se pokrit sa jastukom.
    Giphy - Tim And Eric Omg GIF

Ajmo se vratit na pitanja. Prima ih se još 6.

1. Pitanje.
      Weky, kada promisliš o dekonstrukciji u ovome postmodernističkome svijetu, smatraš li da si previše konstruktivan u oblikovanju svojih misli? Da pojasnim, misliš li da tvoja osebujnost proizlazi iz tvoje naprednosti ili trendovske zaostalosti ostalih članova ovoga foruma? Ili oboje? Ili ništa od navedenoga?
    1. Koja je prva igra u životu koju si odigral? A da nije Fortnite.
    1. Prva "mašina" na kojoj si počeo sa gejmingom i da li si imao tamagočija? 🤣
    1. Koji ti je K/D ratio u Fortniteu?

EDIT: baci sliku kao dokaz

1. Pištolj na glavi, moraš birati igre jednog deva do kraja života. CDPR ili DICE?

Edit: već znam odgovor lel, lik će se odlučiti za okidač

Ovo su moja bonus pitanja (da ne zaboravim kasnije):

• Što ti se sviđa kod FFA foruma / portala, a što bi promjenio da imaš mogćunost?
    • Zar Deadwalker zbilja nema ukusa ni u čemu ili ipak ima, ali ti je teško priznat?
    • Smeta li te ponekad što te ekipa stalno zajebava za Fortnite ili što ih iritira tvoje trolanje pa čak i normalne postove trpaju u isti koš?
    • Hoće li se urazumit cijene elektronike kako su nekad bile ili će ovo biti normala (grafičke kartice, PS5 itd)?
    • Hoće li CD Projekt Red ikad pokrpat Cyberpunk?
    • Dal' bi igrao tako pokrpan Cyberpunk koji su obećavali?
    • Koji bi po tebi trebao biti next big thing ili pardigma u gamingu?
    • Kojih 5 igri bi dao svom djetetu (ako ćeš ga imati ili imaš) da igra?
    • Koju igru bi igrao kao coop sa curom/dečom/ženom/partnerom?
    • Kojih 3 stvari bi vratio u gaming svijet (žanrove/neke prakse i slično koje su prestale biti in), a koje bi izbacio?
    • Koje je tvoje iskreno mišljenje o projektu kao što je Star Citizen?
    • Hoće li po tvom mišljenju Hrvatska gaming dev scena ikada iznjedriti AAA naslove ili će zauvijek biti tu gdje i je?
    • Tvoje mišljenje o streamericama i simpingu prištavih podrum dwellera? (mutavo pitanje al eto)

Mislim da je više nego dosta - nisam htio biti vulgaran.

1. Koja ti je najgora igra od PlayStation Studios i zašto?

Prošlo je pola noći pa stavljam novo pitanje.

1. Kakvu glazbu preferiraš i koji su ti najdraži izvođači?

OPASKA MODERATORA : Posljednje pitanje

Al stvarno, mislio sam da ćemo ga bolje izrešetat.

@weky će otvoriti posebnu diskusiju za odgovore. Pitanja možete postavljati i dalje, a njegova dobra volja je hoće li odgovoriti na neko od dodatnih.

Mislim da je njegova dobra volja hoće li odgovoriti na bilo koje...