Slažem se. Pitajte nešto normalnije.
Kaj najviše voli, a kaj najviše mrzi kod sebe? Kaj misli o cijepljenju? Kaj misli o religiji, a kaj o vjeri? Jel mu bolji tlou 1 ili tlou 2? Do dobije ulogu moda, kog bi prvo banao i zašto? Bi li radije ševio tri ružna muškarca ili jednu zgodnu ženu?
Vrućih 25 | Postavi pitanja Wekyju
oxi ili si se ponadao da ćemo pitat pitanja tipa: koliko puta si pobjedio djecu ispod 12 godina u fortnajtu i osvojio prvo mjesto?
Mašo jbt zašto mi ovo nisi napisala prije a ne da se blamiram sa svojim prijedlogom. Idem se pokrit sa jastukom.
Ajmo se vratit na pitanja. Prima ih se još 6.
- Uređivano
- Pitanje.
Weky, kada promisliš o dekonstrukciji u ovome postmodernističkome svijetu, smatraš li da si previše konstruktivan u oblikovanju svojih misli? Da pojasnim, misliš li da tvoja osebujnost proizlazi iz tvoje naprednosti ili trendovske zaostalosti ostalih članova ovoga foruma? Ili oboje? Ili ništa od navedenoga?
- Koja je prva igra u životu koju si odigral? A da nije Fortnite.
- Prva "mašina" na kojoj si počeo sa gejmingom i da li si imao tamagočija?
- Uređivano
- Koji ti je K/D ratio u Fortniteu?
EDIT: baci sliku kao dokaz
- Uređivano
- Pištolj na glavi, moraš birati igre jednog deva do kraja života. CDPR ili DICE?
Edit: već znam odgovor lel, lik će se odlučiti za okidač
Ovo su moja bonus pitanja (da ne zaboravim kasnije):
- Što ti se sviđa kod FFA foruma / portala, a što bi promjenio da imaš mogćunost?
- Zar Deadwalker zbilja nema ukusa ni u čemu ili ipak ima, ali ti je teško priznat?
- Smeta li te ponekad što te ekipa stalno zajebava za Fortnite ili što ih iritira tvoje trolanje pa čak i normalne postove trpaju u isti koš?
- Hoće li se urazumit cijene elektronike kako su nekad bile ili će ovo biti normala (grafičke kartice, PS5 itd)?
- Hoće li CD Projekt Red ikad pokrpat Cyberpunk?
- Dal' bi igrao tako pokrpan Cyberpunk koji su obećavali?
- Koji bi po tebi trebao biti next big thing ili pardigma u gamingu?
- Kojih 5 igri bi dao svom djetetu (ako ćeš ga imati ili imaš) da igra?
- Koju igru bi igrao kao coop sa curom/dečom/ženom/partnerom?
- Kojih 3 stvari bi vratio u gaming svijet (žanrove/neke prakse i slično koje su prestale biti in), a koje bi izbacio?
- Koje je tvoje iskreno mišljenje o projektu kao što je Star Citizen?
- Hoće li po tvom mišljenju Hrvatska gaming dev scena ikada iznjedriti AAA naslove ili će zauvijek biti tu gdje i je?
- Tvoje mišljenje o streamericama i simpingu prištavih podrum dwellera? (mutavo pitanje al eto)
Mislim da je više nego dosta - nisam htio biti vulgaran.
- Koja ti je najgora igra od PlayStation Studios i zašto?
- Uređivano
Prošlo je pola noći pa stavljam novo pitanje.
- Kakvu glazbu preferiraš i koji su ti najdraži izvođači?
OPASKA MODERATORA : Posljednje pitanje
To je to. Što se pitalo se pitalo. Vrijeme je za odgovore mr. @weky
yakuza_stinger Da,a ti sam postavio 20 pitanja,bonus jel.
Al stvarno, mislio sam da ćemo ga bolje izrešetat.
master_x da, i?
- Uređivano
Mislim da je njegova dobra volja hoće li odgovoriti na bilo koje...