fensisuperstar oćeš reći da je Hilary Hahn popularna samo zato što je lijepa i zato što se jako lijepo oblači?
Išal sam guglat jer, eto, ne pratim.
I po svim slikama koje su izašle, žena je suprotnost ovoj tvojoj gore što se oblačenja tiče.
Damski, elegantno i otmjeno. Naravno da svi vole bit sređeni, al ti očito ne razlikuješ takvo "sređivanje" od ovog kojeg vidimo na A-Yeoninim videima.
Da se ne lažemo, meni definitivno nije mrsko vidjet nju u takvom izdanju i naravno da ću prije kliknut na video di polugola cura svira bubnjeve nego na neki di do grla zakopčana violinistica svira na violini.
Ja sam se samo osvrnul na tvoju opasku da ju ljudi prate prvenstveno radi njene glazbe i konstatiral da odjeća u kojoj svira definitivno ne odmaže pregledima.
Ljutil se ti il ne, propinjo se na zadnje noge i držo mi lekcije o sređivanju, to je u današnje vrijeme tak.
Nigdje ni jednom riječju nisam omalovažaval njen rad i trud, al brate, vjerujem da možeš svirat bubnjeve i u trapericama i puloveru.
Samo kaj tu vjerojatno ipak nebi bilo toliko pregleda, bez obzira na znanje, talent i trud.