Matador glume nekakve moderne vertikale
apsolutno. zato ja pratim asmongolda, frajer je multimilijunaš koji živi običnim životom i kojeg ne zanima luksuz. Živio u kući sa svojom mamom za koju se brino do nedavno kad je umrla. Frajer ne glumi IRL i na streamu ista osoba. Nema fejkanja. Real deal, i sere protiv korporacija. Frajer je više puta uspio vratit benane ljude koje su roknuli bez razloga. riskirat svoju krarijeru radi drugih, radi poštenja je noble as fuck.
znam GaMazdu. odlično svira. usput bi ju nategnuo kao što je @buz natezao svoju Mazdu 😃
Tuhy Ne kažem ništa protiv kvalitete njenog sviranja, al mini suknjice, mini haljinice, uske tajice i topići definitivno ne odmažu pregledima.
oprosti tuhy ali pričaš takve nebuloze. Svaki profesionalni muzičar na stageu, bio on main atrakcija ili ne biva sređen. Što se treba umazat kakicom po faci i oblačit dronjke da ti budeš zadovoljan? Mislim da je sasvim u redu da je netko lijepo sređen. Odi pogledaj profesionalne violinistice na stageu kakve minisuknje imaju pa komentirao kak su došle tamo većinom zahvaljujući svojem izgledu. Totalno im rad red disciplina i trud nisu najveći faktori.
oćeš reći da je Hilary Hahn popularna samo zato što je lijepa i zato što se jako lijepo oblači? Mogu ti staviti hrpu ali hrpu zenskih vokalistica i muzičara zbog kojeg bi odrezao jedan testis, a na svoju su popularnost došli samo i isključivo radi sbog talenta i nehumanog rada. I na kraju radije bi gledao i slusao nekoga koji brine o svom zdravlju i lijepoti nego nekoga koji ne mari za isto.
im out.