KOJIMA PRODUCTIONS
Kojima preuzima izradu HL3. Bit će open world, sa naglaskom na finalnu borbu protiv Combinea. Spominju se i prva djeca u igri, pošto se reproduktivni sustav čovječanstva vraća u normalu. Freeman će biti dosta stariji i do zadnjih detalja izrežiran u produkciji Kojime.
Fenomenalna vijest, nadam se nekom stealth remek djelu...Neka nastavi ono sto radi najbolje...
Bude intervju za IGN
Come back to IGN on Wednesday, December 16 at 3 PM Pacific / Thursday December 17 at 8 AM Japan Time for an interview with Kojima to learn more details about his new studio.
Jutro nije bolje moglo početi! Okej da me na poslu dočekala Emma Watson ili Emilia Clarke onda biKonami je vecinom kriv za propuste i i nedovrsenost MGSaV.
Stvarno odlična i očekivana vijest. Al nakon šta me Hideo razočarao sa V ostajem priseban i neću se hajpati bez veze. Izgubio je moje povjerenje jer u toliko godina čekanja, dobili smo nedovršeni MGS.
Lako moguće da se već naveliko radi na novom IP. Ako misli opet izvodit i trošit pare/vrijeme na pizdarije i igra izađe 2018-2020 onda :/
Logo je super i liči na onaj jedan iz MGS4.
Kojima je vise izludio sa tim manijacima i napokon je slobodan.
Shinkawa je dizajnirao logo (za neupućene).Logo je jebenica, Shinkawa car. Odlična vijest. Kao što se i spominjalo, ugovor s Konamijem je konačno istekao i očito nije trebalo dugo čekati da se nešto pokrene. Bilo je i vrijeme za odmak od MGS serijala, a sad će Kojima imati priliku dokazati se na nečem novom. Uz adekvatnu financijsku podršku Sonyja, nadam se.
Uff. Nije moglo bolje. 8)
Sony se napokon probudio iz zimskog sna. Odlično za obje strane.
Mogao je kao kolega mu Sakaguchi radit igre za mobitel ili skupljat lovu preko kickstartera kao mnoge legende industrije.
Ovako ćemo odmah dobiti spektakl bez kompromisa.
I ja mislim da će prvo napravit horror igru. A poslije , volio bi da naprave spritualni nastavak Snatchera/Policenoutsa.
Logo perfekcija.
: : ajmooooooooo
Kojima preuzima izradu HL3. Bit će open world, sa naglaskom na finalnu borbu protiv Combinea. Spominju se i prva djeca u igri, pošto se reproduktivni sustav čovječanstva vraća u normalu. Freeman će biti dosta stariji i do zadnjih detalja izrežiran u produkciji Kojime.PS4 eksluziva i Čono kupuje konzolu i postaje peasant :
Solid Snake
Kada kupuješ PS4?
Dolazi i na pc nakon nekog vremena. Ne kužim ako je SCE izdavač zašto ne bude baš prava ekskluziva?
Na linku ispod ima zanimljivih pitanja.
http://www.videogamer.com/ps4/metal_gear_solid_5_the_phantom_pain/news/kojimas_new_game_will_be_published_by_sony_is_also_coming_to_pc_wont_be_silent_hills.html
Uff. Nije moglo bolje. 8)A kad je spavao?
Sony se napokon probudio iz zimskog sna.
Omg šta si ti isčupao
Ne diraj mu ravnicu.
hahahaha care
Hahahaha a jebem ti ove gifove tjeraju me na smijeh toliko da bebu probudim dok spava
19Marksman89 kad ces vise zaigrati MGSV