Zavidim svima vama koji ste tek sada otkrili The Office.
The Office
I ja.
Sličan osjećaj ko kad prvi put gledaš Wet Hot American Summer.
Sve bi si to rado izbrisao iz sjećanja i ponovo gledao.
Prošlo je 2 god od kad sam zadnji put gledao, mogao bih malo osvježit pamćenje. Remek djelo od serije.
Matador kaj imas tu zavidjet? fore su ok prvih 10 min...ali nakon toga fakat pretjerivanje....cak i za mene koji volim zezanciju...
Jer je odlična serija kvalitetnog humora koja je skoro pa u čitavom svojem trajanju uspijevala biti zabavna i smiješna. Ono prvo, svježe iskustvo gledanja neke serije ili filma je uvijek posebno.
Fico prva epizoda prve sezone je fakat pretjerana...dakle ona kraljevenja sa ponavljanjem od 10 sekundi jedino mogu bit smiješna psihopatima...
Druga epizoda je vec daleko bolja...nema toliko pretjerivanja...dalje nisam gledao...
doctorfreak fore su ok prvih 10 min
doctorfreak Druga epizoda
doctorfreak dalje nisam gledao...
Trebam li išta više reći?...
Fico dakle lik misli da je smiješan a nije...i to izdržiš 10 min...poslije toga je proljev...
- Uređivano
- Pogledao si 2 od 188 epizoda serije i na temelju toga zaključio da je serija "proljev".
- Uletio si ovdje nazivajući ljude psihopatima iako nemaš blage veze o čemu pričaš.
- Jednako kao što si uletio, možeš slobodno i izletiti iz teme. Kad promijeniš ja-znam-bolje-od-svih nastup, vrati se i možemo pričati.
Fico Pa ako je plaženje jezika i kraveljenje nekog lika koj je navodno "šef" neke manje firme nekome smiješno a nije psihopat ima ipak neki problem. Kažem fora je na početku...ali forsiranje toga nije fora...to ni mojoj kceri nije fora koja ide u jaslice.
To se ponavlja i u drugoj epizodi..nešto manjeg obima ali se ponavlja..čisto sumnjam da se to ne ponavlja i dalje u drugim epizodama.
Ili zaposlenici koja radi xy godina u firmi pred novim kolegom priopciti da je visak i da leti...i na kraju da je to šala...je sve samo ne nešto smiješno....pa čak i da je šala...pa cak i u humoristicnoj seriji...jer se takve stvari događaju in real life...i zovu se bullying on the job...
Ako se netko "uvrijedio" na psihopat onda je moj humor bolji od ovog iz serije.
Ako mi ti kazes da kreveljenja nema u ostalih 170 epizoda nastavit cu gledati
doctorfreak pa u tome je u cijela poanta gospodina Scotta, doslovno, s time da su ga karakterno skroz pormjenili od druge sezone.
doctorfreak ne brini se....i ja sam se hvatao za glavu...al trudim se pogledat kad bas nemam niiiista pametno za radit....
Genesis Gle nije da nema dobrih fora..priznajem ima...ali neke grimase su too much...in real life bi ga netko nokautirao u roku odmah
doctorfreak slazem se
Argument da je komedija loša zato što to u stvarnom životu ne bi funkcioniralo...
Ne znam kaj da kažem.
Razumijem da ti se može ne svidjet, al ako nisi gledao dalje od druge epizode onda nemamo više o čemu razgovarat.
The Office je kulturološki fenomen i treba ga zaštit kao nematerijalna kulturna baština planeta Zemlje.
- Uređivano
Pa dobio je odmah u drugoj epizodi..nije da nije i realno
Nije mi gookie cookie bio smiješan...vec ovaj ručni rad indijke
Serija je itekako realna. Pa ekipa po uredima jebeno nema pojma šta bi sa sobom po cijele dane.