Mislim da forum zaslužuje posebnu temu za najlegendarniju seriju svih vremena. Barem dok ne budem gledao UK verziju.
The Office
Genijalna serija za ubiti vrijeme!
Pogledao sam je tek nedavno, bilo mi je nevjerojatno koliko stvari mogu povezati sa svojim office-om
Jedina serija koju kad završim mogu ponovno krenut ispočetka gledat i bude mi još smješnija. Često si random epizodu upalim i odgledam.
Ubitačno dobra serija.
UK sam gledao i nije mi tolko dobra.
Je turbo smješno, al likovi nisu tolko jaki.
Pogledal minimalno 7 puta sve sezone o sad opet odnedavno, mogu jubstalno gledati
Možemo dijelit neke najdraže scene pa evo moja prva:
Danas nema sanse da bi takva serija prosla kod ove "moderne" hip publike
Ovo mi je bio top svega
Došao sam do djela kada
I to mi je daleko najemotivnija scena ikad u nekom sitcomu, vrh su to izveli. Ali ima li smisla nastavit dalje? Dosta bzvz je sad
- Uređivano
Krenuo napušen random gledat epizodu u trećoj sezoni, evo me već na S7E10.
Fenix
Definitivno nije isto nakon tog događaja, ali i dalje ima takvog plakanja da ne vjeruješ.
Samo gledaj.
Michael, Dwight i Creed su nezamjenjivi.
Creed
Žao mi je da u cijeloj seriji nema bar jedna epizoda fokusiranja na njega, a opet, to bi uništilo foru.
Nem pojma kolko sam puta obrnuo ovu seriju, sto u epizodama sto u kratkim videima na youtub-u.
Tolko zlatnih trenutaka...prosto neverovatno.
Sad sam se setio kad je Michael nako sjeban i tuzan bacao kriske hleba i hranio golubove.
Serija definitivno nije bila ista zadnje dvije sezone. Je, bilo je dobrih momenata, ali ni do koljena onome prije.
- Uređivano
AbelKOsMos vrh Kakav talent. U početku mi je bio iritantan i naporan, a kasnije sve na svijetu.
Ovo mi je jedna od najjačih scena:
EDIT: Išao sam guglat o njoj... Oni su doslovno auto uronili u jezero i improvizirali
- Uređivano
Fenix
Kad klincima kojima je obecao skolarinu dao baterije za laptop
- Uređivano
Fenix
U prvoj sezoni je Michael totalno drugi lik i nisi prvi od kojeg sam čuo da im je bio naporan na početku.
wooddiebone
Prva sezona je dosta slicna uk verziji i u oba slucaja je tako.
Lik je veoma odvratan na taj veoma neprijatan nacin...sto je urodilo nekim super trenutcima, kasnije US serija malo tu popusti ali i dalje udara po svim temama, pogotovo kad je Michael u pitanju.
Mislim sastanci o seskualnosti, gojaznosti, odnosi sa zenama i kolegama....hahahahah
Ovo sam gledao baš kad su se kupovali skupi TV-ovi po forumu.
Fenix
Ta citava epizoda je cisti gnar i uzas u najboljem smislu
Kad Jan krene pjevat isuseeee.
Office je izmislio moderni cringe.
- Uređivano
Ekipa 9.2 u Iq baru u Zagrebu se održava The Office pub kviz. Ako mislite da imate znanje i volju slobodno se prijavite. Evo i link:
Btw je li itko gledao ove nove extended epizode i "Superfan" epizode, vrijede li ičemu?
Sve vrijedi, cak i bloopersi, bezvremenska serija, ja bas jucer pogledal finale, vrh.
iskreno...odlucio sam pogledat seriju jer je curi to najserija ikada pa da vidim sto je toliko wow u tome
Pogledao prve dvije epizode i koji je ovo racku? totalno hebanje u mozak...ovo je komedija komedije
Ovo je komedija svih komedija.
Zavidim svima vama koji ste tek sada otkrili The Office.
I ja.
Sličan osjećaj ko kad prvi put gledaš Wet Hot American Summer.
Sve bi si to rado izbrisao iz sjećanja i ponovo gledao.
Prošlo je 2 god od kad sam zadnji put gledao, mogao bih malo osvježit pamćenje. Remek djelo od serije.
Matador kaj imas tu zavidjet? fore su ok prvih 10 min...ali nakon toga fakat pretjerivanje....cak i za mene koji volim zezanciju...
Jer je odlična serija kvalitetnog humora koja je skoro pa u čitavom svojem trajanju uspijevala biti zabavna i smiješna. Ono prvo, svježe iskustvo gledanja neke serije ili filma je uvijek posebno.
Fico prva epizoda prve sezone je fakat pretjerana...dakle ona kraljevenja sa ponavljanjem od 10 sekundi jedino mogu bit smiješna psihopatima...
Druga epizoda je vec daleko bolja...nema toliko pretjerivanja...dalje nisam gledao...
doctorfreak fore su ok prvih 10 min
doctorfreak Druga epizoda
doctorfreak dalje nisam gledao...
Trebam li išta više reći?...