Zero Treba staviti neki smajlić koji plače, slažem se. I vratit majmuna umjesto trenutnog fejspalma.🙈
yakuza_stinger ja sam prekambrijska škola forumašenja, pa prečesto zaboravim lajkat ili metat emojije. Tada tog nije bilo. Ali da idem stavit neki novi smajl, obavezno bi ukrao konkurentski ilitiga "kaj smo malo mutavi?"
Raziel 🙄 - malo blaže od facepalma i poop reakcije, no svejedno iskazuje količinu razočarenja/nevjerice na post na koji se bude odnosilo 🤔 - šta je pisac htio da kaže 👌- odlično sročeno, potpis, +1, fensija bulja nakon burne pijanske noći
TITANXIS Meni je ta kakica bila više kao čokoladni mousse nego kao kakica ali ajd neka je onda ošla u penziju.
weky TITANXIS Meni je ta kakica bila više kao čokoladni mousse nego kao kakica ali ajd neka je onda ošla u penziju. I mislio si uh koliko mousseva sam dobio za ove polovnjače kojima već mjesecima gadim temu. Sigurno me svi vole.
fensisuperstar Raziel nisi fensi al si bulja brate ispao si hulja! ali ti si naš brat adin musa evo ti pederu jedna pusa!
yakuza_stinger Bitno je da si rimu kvalitetnu sročio, Adin ti krutu kitu u bulju umočio Psalam 420 - redak 69
fensisuperstar yakuza_stinger Psalam 420 - redak 69 Nemoj da ti se prije spavanja tebra istovarim na krevet
foggy darkfenix jebo ja sebe rozim dildom u dupe ako tebi nije potrebna hitno pomoc! Zovni i sebi jednu ak imaš ikakve veze s ovim 😃