Uklonjena je 💩 reakcija. Nije nam potrebna, negativno utječe na kvalitetu rasprava i u konačnici smanjuje aktivnost i uopće volju za sudjelovanjem. Ostale reakcije su dovoljne da se iskaže mišljenje o nečijem postu, nisu tolike uvredljive. Ali možemo i njih razmotriti, odabrati neke druge...

Umjesto poopa imate downvote. Ali ako vam je stalo do communityja, preporučam korištenje više kao sredstvo moderacije (ako post ne pridonosi temi diskusije) nego kao sredstvo neslaganja s drugim članom.

Ja sam to očito krivo shvaćao. 🤣🤣
Meni je poop bio ne zbog loše sročenog posta (to mi je downvote), već ako je vijest sama po sebi govnarska. Tipa - Ubisoft uvodi NFT. Meni je to poop. Ne zbog člana koji je prenio vijest, već zbog Ubisoft idiotizma.

Možemo li mi predložiti neki emoji, pa onaj koji bude svima najprikladniji da bude postavljen za zamjenu?

S tim da HideoKojimi zabranite ulazak u ovu temu

Fenix mi je upravo oduzeo jedini preostali oblik komunikacije s Deadwalkerom.

Tzereen nisu je svi na isti način interpretirali (jbg, realno ne možeš ni zamjerit), a onda dođe do tenzija. Nije HK bio okidač, da je samo do njega onemogućio bih mu opciju i to je to.

Raziel slobodno, sve je na stolu 🤣

🖕 i 😢 mi ponekad zafale

Može se komotno maknuti i angry reakcija jer je krajnje nepopularna. A možda i sad zaživi kad nema govnića.

Da. Tugica bi bila ok. 😢 I middle finger. 🖕I flex. 💪

🍻🐷💣😝🔥

Mogao si ostavit poop i injectat neku skriptu da korisnicima poiskaču alerti po ekranu na klik 😃

Meni osobno ne treba ništa od toga svega, više kitim iz zajebancije. Bitniji mi je nečiji post nego reakcija, pa ako baš govnarim na nečiji post onda sročim tu govnariju kao response 😃

Ako već predlažemo emotikone, daj Jin Sakaja i stavi mu poop preko glave. I goli guz.

Samo nemoj ukloniti dislike!
          Da se ne spustimo na nivo youtube-a, gdje su osjećaji pahuljica važniji od instantnog prepoznavanja clickbait/shit videa.

weky Slažem se, barem jednom dnevno treba na poop.

Bolje ostaviti kembaru nego da ljudi krenu slikati sadržaj WC-a kao protureakciju.

Treba staviti neki smajlić koji plače, slažem se. I vratit majmuna umjesto trenutnog fejspalma.🙈

ja sam prekambrijska škola forumašenja, pa prečesto zaboravim lajkat ili metat emojije. Tada tog nije bilo.
          Ali da idem stavit neki novi smajl, obavezno bi ukrao konkurentski ilitiga "kaj smo malo mutavi?"

🙄
          🤔
          1 / 2
          - malo blaže od facepalma i poop reakcije, no svejedno iskazuje količinu razočarenja/nevjerice na post na koji se bude odnosilo - šta je pisac htio da kaže

👌- odlično sročeno, potpis, +1, fensija bulja nakon burne pijanske noći

Raziel fensija bulja

Štaeto bogati 😃

:fensiabulja
            Hoću takav

Meni je ta kakica bila više kao čokoladni mousse nego kao kakica ali ajd neka je onda ošla u penziju.