k necu te lagati ali do tvog taga se nisam ni sjetio da sam bio vrući a kamoli dal sam varao za isto :-D ja si stiscem plus samo kad mi jedan neimenovani član randomly stisće minus samo zato što je mali šupak ali to je pretezito to.

Ja svoj glas dajem @oxi
<3 tko te jebe Mašo bit će pikantnih pitanja!

Nominiram @Prika

Voli Hajduk više nego sebe i ne srami se to pokazati... hehehehe
    Toliko ga voli da je ko iz šale zaradio ban, bio je svjestan toga, no nije mogao protiv sebe.

Torla To je zato što je nekulturan i neodgojen, a ne zato što voli Hajduk.

buz To je zato što je nekulturan i neodgojen, a ne zato što voli Hajduk.

Provociraš ga već dulje vrijeme.... al nebitno... pliz nemoj spamat temu.... over and out

fensisuperstar nece nitko glasat za mene jer nikog nije briga, ja cu lajkat sve ostale postove 😄

Flipper slobodno zezaj ali ja bi radije da miro pobjedi.

Izgleda da je moja nominacija razorila, veky naj zamjerit, viš da si popularan

yakuza_stinger Izgleda da je moja nominacija razorila, veky naj zamjerit, viš da si popularan

Aj kad smo kod toga, možeš mi objasnit po čemu je naš Weky član godine? Jer ti si ga nominirao u topicu za člana godine, a ja iskreno ne vidim trud i respekt koji je uložen s njegove strane da on bude član godine. A bio je i banan ako se ne varam. Pa mi sad nije jasno što točno biramo u ovom topicu. No hard feelings nikome, ali stvarno mi nije jasno.

foggy po čemu nije?

• trola sve u 16, ali nikad zapravo ne vrijeđa (ako nekog i uvrijedi, to mi je razina ljudi koji se uvrijede kad im odrediš gender)
            • poprilično je poznat po forumu i skoro svaki post zvekne neku raspravu
            • htjeli ljudi priznati ili ne, na dosta njih utječe i često nesvjesno im formira mišljenje jer očito ima tu lidersku karakteristiku
            • tebi se zamjerio iz raznih razloga pa ga ne možeš smislit i to mi je jasno, al evo, vidiš koliko lajkova skuplja nominacija, dakle..

yakuza_stinger Mi smo na gaming forumu gdje pričamo o gamingu, sorry, ali ne vidim doprinos gaming zajednici s te strane. Nemam osobne zamjerke, a trolanje je trolanje, zabavno kad je smiješno, i to je to. Ako pričamo o forumu kao sapunici, onda razumijem, onda mi je sve jasno. Imam drugačiji pogled na ove nominacije.

bosscorelli Puno toga je bilo i obrnuto, kad smo kod toga 🙂 Znam pouzdano iz topica gdje sam bio, od igara koje sam igrao i komentirao, tako da mi ovo ne stoji što govoriš, jer svatko može pisat mišljenja i od 100 igara par će sigurno pogoditi. S druge strane nitko se ne vraća na one koje je masno mašio.

foggy Kakve veze ima ban, ne traži se potvrda o nekažnjavanju. Ja želim da Vekiju jedno "pitanje" bude da mora podijeliti svoje statse iz Fortnitea. Zanima me jel stvarno to igra ili samo sere.

Vrućih 25 je ionako uvijek bio više zajebancija da se podigne atmosfera nego išta drugo. Weky se savršeno uklapa u format i volio bih pročitat njegovih 15 odgovora.

A član godine može se interpretirat na različite načine. Svi nominirani mi na neki način imaju smisla.

buz Ja želim da Vekiju jedno "pitanje" bude da mora podijeliti svoje statse iz Fortnitea

Evo ovo 😃

buz Velim da očito imam drugačiji pogled na ovo "naj", plus igram Lost Judgment pa sam detektiv ovih dana. S te strane rasprava i aktivacije drugih mogu shvatit, a ovo da nema vrijeđanja i slično neću uopće komentirati. Ako je netko bio banan tokom godine, nekak mi je čudno da je u kategoriji naj, jer je tamo završio zbog kršenja pravila foruma, a ovdje biramo naj člana. Kak je naj član netko tko ne poštuje ono zbog čega imamo ove nominacije?

Fenix Vrućih 25 je ionako uvijek bio više zajebancija da se podigne atmosfera nego išta drugo.

Onda oke, sve jasno, case closed. Idem umret na poslu.

Da nema Wekyja, ne bih svaki dan dolazio ovdje. Piše super postove i velemajstor u trolanju (većina se neće složiti, no radi to u umjerenim dozama). Uglavnom, super izbor za člana godine 👍

Imate pravo, ajmo saznat sve odgovore. Ali istrolat će i njih kad dobije pitanja, makar neki screenshot iz Frknajta zaslužujemo.

Fenix njegovih 15 odgovora

Kak sad 15?

Ja bih nominirao @Fico zbog nadljudskih napora prilikom svakom njegovog posta 😃 No otpada jer je mod, a i strah me na kaj bi ličilo njegovih 25 odgovora, s obzirom koliko mu samo jedan post ima znakova 😃 😃

Nominirao bih i @oxi jer je najveći majstor ovdje. Sami McGyver bi se posramio šta ta žena može odraditi od ničega. A još i kupuje skupe poklone. Ali otpada, jer je već nominirana...

Stoga, na kraju nominiram @Picek jer je čovjek u ovo kratko vrijeme koje je ovdje, baš super pridonosio raspravama o svemu. O sportu, o hrani, o igrama. A k tome je i elokventan i ljubazan. Pravi forumski gospodin.