Nominiram @weky - da saznamo vruću životnu priču jednog od velikih trolera u ovdje

@foggy Zahvaljujem na nominaciji i lijepim riječima 🍻 , ali kao i kolega StarFox_N ne bih želio sudjelovati niti biti nominiran, neka nitko ne zamjeri.

f_i_c_o Nema micanja sa liste, ak maknemo sve normalne članove ostat će nam samo weky

zadnji put kad je održan FFA izbor za člana godine, fensi i ja smo podilili titulu. imali smo isti broj glasova. i sad sam se sitia ključne stvari (LMFAO); taj put si moga dat glas samom sebi. ne mogu otić pod čempres, a da ne saznam: jesi li glasa za sebe, @fensisuperstar ?!?!?! (možeš odgovorit šta oćeš, naravno, ali bitno je ono šta samo mi znamo (ja nisam!!))

on topic: imam dva lika u glavi, ali nominirat ću jednog od njih samo i isključivo ako neko od vas nominira ovog drugog, jer ja nmg odlučit.

alexy & dormin

Drago mi je da se moj prijedlog pretvorio u djelo, i da će ova kao i naredne teme zaživjeti u analima FFA historije, stoga pohvale. <333

Moj alternativni izbor za člana godine je već spomenut gore, pa nema potrebe za ponavljanjem, iako je prava šteta što ne možemo birati modove, jer bi u tom slučaju moj glas definitivno otišao za @Fico
        Brat je najveći razlog zašto imamo ovako netoksično virtuelno druženje, u podnošljivim granicama normale/nenormale.
        <333 c===3

k necu te lagati ali do tvog taga se nisam ni sjetio da sam bio vrući a kamoli dal sam varao za isto :-D ja si stiscem plus samo kad mi jedan neimenovani član randomly stisće minus samo zato što je mali šupak ali to je pretezito to.

Ja svoj glas dajem @oxi
        <3 tko te jebe Mašo bit će pikantnih pitanja!

Nominiram @Prika

Voli Hajduk više nego sebe i ne srami se to pokazati... hehehehe
          Toliko ga voli da je ko iz šale zaradio ban, bio je svjestan toga, no nije mogao protiv sebe.

Torla To je zato što je nekulturan i neodgojen, a ne zato što voli Hajduk.

buz To je zato što je nekulturan i neodgojen, a ne zato što voli Hajduk.

Provociraš ga već dulje vrijeme.... al nebitno... pliz nemoj spamat temu.... over and out

fensisuperstar nece nitko glasat za mene jer nikog nije briga, ja cu lajkat sve ostale postove 😄

Flipper slobodno zezaj ali ja bi radije da miro pobjedi.

Izgleda da je moja nominacija razorila, veky naj zamjerit, viš da si popularan

yakuza_stinger Izgleda da je moja nominacija razorila, veky naj zamjerit, viš da si popularan

Aj kad smo kod toga, možeš mi objasnit po čemu je naš Weky član godine? Jer ti si ga nominirao u topicu za člana godine, a ja iskreno ne vidim trud i respekt koji je uložen s njegove strane da on bude član godine. A bio je i banan ako se ne varam. Pa mi sad nije jasno što točno biramo u ovom topicu. No hard feelings nikome, ali stvarno mi nije jasno.

foggy po čemu nije?

• trola sve u 16, ali nikad zapravo ne vrijeđa (ako nekog i uvrijedi, to mi je razina ljudi koji se uvrijede kad im odrediš gender)
                  • poprilično je poznat po forumu i skoro svaki post zvekne neku raspravu
                  • htjeli ljudi priznati ili ne, na dosta njih utječe i često nesvjesno im formira mišljenje jer očito ima tu lidersku karakteristiku
                  • tebi se zamjerio iz raznih razloga pa ga ne možeš smislit i to mi je jasno, al evo, vidiš koliko lajkova skuplja nominacija, dakle..

yakuza_stinger Mi smo na gaming forumu gdje pričamo o gamingu, sorry, ali ne vidim doprinos gaming zajednici s te strane. Nemam osobne zamjerke, a trolanje je trolanje, zabavno kad je smiješno, i to je to. Ako pričamo o forumu kao sapunici, onda razumijem, onda mi je sve jasno. Imam drugačiji pogled na ove nominacije.