AW 2 je čista poslastica za odigrati, i dalje mi nije jasno kako se takav dragulj toliko mučio u prodaji da vrati uloženo.
Alan Wake 2
Nisam previše čitao o igri, iako je i prvi dio bio vezan za paranormalno koji mi je vrhunski naslov, a dvojka je još više na tu tematiku ako se ne varam, pa me malo to odbija jel nisam fan takve radnje.
Poslije SH2 remakea ne znam koju bi horor igru odigrao, pa možda AW2 dam šansu.
Odlicna igra samo meni je puno draže bilo igrati sa Sagom a ne da Alanom
Miro Lako moguce da je samo sa Alanom da nebi igru ni završio.
Da je samo s njim, ne vjerujem da bi bila ovakva igra. I meni su Sagini dijelovi bolji, ali Alanov dio priče mi je bio bolji, mjuza i neki chapteri su mi daleko više ostali u sjećanju. Koliko je Saga super, toliko je katastrofalan gameplay s njom, odnosno pucanje.
Jel ima igra veze s religijom? Naišao sam online neke komentare koji pišu da igra ima religiozne elemente. Nisam htio previše čitati da izbjegnem spojlere.
Legendary_Hero Jel ima igra veze s religijom? Naišao sam online neke komentare koji pišu da igra ima religiozne elemente. Nisam htio previše čitati da izbjegnem spojlere.
Ne bih rekao, ne sjećam se ičega da bih potvrdio tu tvrdnju.
Još mi je sve svježe u glavi.
Ne. U igri nema ništa vezano s religijom.
Ok, super odigrati ću. Ima li možda hrvatski sub title?
Legendary_Hero Nema nažalost.
Na Epicu je čini mi se 25 eura. E sad čekati da možda dođe na Steam ili dati Epicu proviziju? Teške brige.
Legendary_Hero sad ti je mislim na akciji na PS Storeu.