Sterlok Istina, koliko para toliko muzike je pravilo oduvijek ali nije možda jedini faktor samo to. Za stolicu na kojoj ću samo sjedit dok igram ili radeći nekaj na kompu nedam puno para ali to je opet do mene i neka svako sebi kupi najkvalitetnije ako ima mogučnosti, jasno! Nisam protiv ni jednog poznatog brenda ili za neki brend, bio možda nekad kaj se tiče samo tehnike ali stolica, ma jebeš stolicu. Sad imam drvenu za zamjenu, nisam dalje išo za tim da kupim drugu i tak je ostalo. Drvena statična sa filcem je milina na njoj mogu i stajat i bacit ju mogu u zid kad nemrem neki dio u igri priječi pa me razjebe i nije joj nikaj. Nemrem se vrtit na njoj i to mi malo fali ali ko ga jebe. Nije ergonomska ali ustanem se svako malo pa prošećem i onda mi ne treba ergonomija, nebum spaval na stolici.
Stolica uredska ili gamerska pod nazovi normalnom manipulacijom da na njoj sjediš, možeš se i vrtit, možeš se podizat da si u ravnini ekrana pa se opet spustiš tako uzastopce što sam ja ponekad radio iz zajebancije kao na nekoj dizalici pa se naginjat u poluležeći položaj i natrag i ona to sve super otrpi i one sve to otrpe i to je nazovi normalna manipulacija stolicom jer ima te mogučnosti. Pitanje koliko koja može tako otrpjeti.
Tu dolazimo do one koliko para toliko muzike. Materijal onaj tekstilni ili koža, skaj i sl. na kojoj se sjedi najčešće je taj koji najebe prvo jer podere se vremenski od npr. zakovica od traperica i sl. Konstrukciju sami sjebemo ak se na njoj i sa njom igramo nesvjesno više nego za što ona služi.