• Offtopic
  • Preporuka stolice za igranje/regular

fensisuperstar ok i ak si neki grubijan ili imaš previše materijala na sebi i u sebi ili se ponašaš prema njoj kao prema nekom kamenu u prirodi strgal budeš to kad tad i to ne namjerno. Imam stolicu noname brend ali ja sam ju potrgao svojom krivnjom, pukla je jedna nožica jer sam stavljao noge na to podnožje i ponekad sam se ustao stajaći na tim nožicama i puklo je nakon nekog vremena dok je ostalo sve ok kao da si ju jučer kupio.

weky i? Aeron i Embody of Herman Millera su doslovno najbolje stolice za ergonomiju po cijeni i roku trajanja. Znači ako više ne smijemo ponudit top proizvod onda u pičku materinu. Ajmo si slat linkove za amazon stolice ispod 100 eura. Btj 🙂

ali čisto ako te zanima. Embody i Aeron nisu ni najbolje niiti najskuplje stolice na tržištu. Znaš kad si snob? Snob si kad kupiš nešto tipa Skull Chair 🙂

Ali eto čisto da budem manji snob kao što kolega @weky kaže

Steelcase leap je proglašena najugodnija uredska stolica 2021

TITANXIS ok i ak si neki grubijan ili imaš previše materijala na sebi i u sebi ili se ponašaš prema njoj kao prema nekom kamenu u prirodi strgal budeš to kad tad i to ne namjerno

izdržljivost materijala - 200,000 double rubs Yeah. Nebuš to tako brzo sjebal 🙂 Stolica ima točno koliko je široka i koliko ima nosivost. That's it.

wooddiebone Nije dobar laptop za audio i video edit ako nije Macbook za 20k.

Evo popravio sam ti. 🙂

weky ja se slažem.

Kaj se tehnologije tiče, ja sam snob. Ja si najčešće neću kupit osredanj uređaj. Rađe ću bit bez istog i štedit par godina nego da svako malo imam osredanj uređaj. Evo, npr. laptop ni nemam još uvijek, jer nemam para da kupim onakav kakav hoću, a ovaj od 3000kn me ne zanima.

sad si me izgubio skroz 😃

Pininfarina’s Aresline Xten - najsnob stolica na planeti
        Eammes Executive Work Chair - manje snob stolica na planeti
        Ekornes Stressless Magic Office Chair - stolica za mene i @wooddiebone 😃

@Tzereen nisi snob ako nemaš Microled u 2022 fakof fejk snobu

Nemaš ovo još? AJMO TZE DIŽI KREDIT

Tzereen Ja si najčešće neću kupit osrednji uređaj.

Kako to? Pa kupio si Sonyev televizor?

Ja se vodim s onim "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" i do sad me služi dobro.
          Sve kaj si kupim je pažljivo odabrano i traje godinama, ako ne i desetljećima.

wooddiebone upravo tako. Moja nit vodilja.

weky jebi se, upravo mi izašla voda na nos dok sam pio. 🤣
            Dođi brende kod mene da vidiš jel HDR zbilja nepostojeći ili ne. AJMOOOO!!!!

TITANXIS nisi ti kriv nego je stolica bila loša. Probaj stgat Markusa, možeš se seksat u troje na njoj. Ako i uspiješ strgat zamjene ti unutar deset godina.

Bushwack_Joe Ima li ko kakvu preporuku za neku stolicu (gaming/regular) da ste zadovoljni?

Sterlok možeš se seksat u troje na njoj

gotovo Marcus pobedio. @Tzereen sad znaš koju stolicu kupit konačno. Kupiš Markusa i obložiš ga sa RGB LEDicama

Napravite zasebno temu za gaming stolicu poput one za igra godine i sl i anketu još stavit. Par stolica poznatih nepoznatih, osrednjih pa glasajte pa ćemo imat uvid u situation te proglasit pobjednika za best stolicu i ta bude u svakog gamera nadalje.

TITANXIS gaming stolice su sranje. Ovo sve što jebe kevu to su uredske stolice. 😃
                  nego @wooddiebone koji auto po tebi ima najugodnije siceve što si probao do sad? Treba naći neki sic od ovih što si sjebali auto pametnom vožnjom i lijepo si napraviti doma montirati od auta nekod dobrog.

fensisuperstar

Najudobniji koji sam probao su iz nove Mercedes S klase.
                    S obzirom na to kaj Merc radi u zadnje vrijeme s autima točno se isplati iščupat sic iz njega i ostatak auta prodat.

Al mislim...

Nijedan sic iz auta nikad neće bit udobna stolica za sjedit pred kompom.

Sterlok Istina, koliko para toliko muzike je pravilo oduvijek ali nije možda jedini faktor samo to. Za stolicu na kojoj ću samo sjedit dok igram ili radeći nekaj na kompu nedam puno para ali to je opet do mene i neka svako sebi kupi najkvalitetnije ako ima mogučnosti, jasno! Nisam protiv ni jednog poznatog brenda ili za neki brend, bio možda nekad kaj se tiče samo tehnike ali stolica, ma jebeš stolicu. Sad imam drvenu za zamjenu, nisam dalje išo za tim da kupim drugu i tak je ostalo. Drvena statična sa filcem je milina na njoj mogu i stajat i bacit ju mogu u zid kad nemrem neki dio u igri priječi pa me razjebe i nije joj nikaj. Nemrem se vrtit na njoj i to mi malo fali ali ko ga jebe. Nije ergonomska ali ustanem se svako malo pa prošećem i onda mi ne treba ergonomija, nebum spaval na stolici.

Stolica uredska ili gamerska pod nazovi normalnom manipulacijom da na njoj sjediš, možeš se i vrtit, možeš se podizat da si u ravnini ekrana pa se opet spustiš tako uzastopce što sam ja ponekad radio iz zajebancije kao na nekoj dizalici pa se naginjat u poluležeći položaj i natrag i ona to sve super otrpi i one sve to otrpe i to je nazovi normalna manipulacija stolicom jer ima te mogučnosti. Pitanje koliko koja može tako otrpjeti.

Tu dolazimo do one koliko para toliko muzike. Materijal onaj tekstilni ili koža, skaj i sl. na kojoj se sjedi najčešće je taj koji najebe prvo jer podere se vremenski od npr. zakovica od traperica i sl. Konstrukciju sami sjebemo ak se na njoj i sa njom igramo nesvjesno više nego za što ona služi.

weky Jedno mora bit.

sumnjam ja duže vrijeme na neku bogatu milfaču. Zgodan je i sportski aktivan. 😃 Sad je i single, a svaki put kad izađe vrati se sa razerom ili sonyem 😃 to su baš hookrr muney 😃