zontra Jako zanimljiva Potjera danas. Kotiga je stvarno rasturao, ali onda se poskliznuo na 2 laksa pitanja, barem mi se tako cini, a to su palac i Neron (odgovori, jel).
TITANXIS zontra Da, je. Na zadnje se zajebo i mislio sam kako će pohvatat lovinu ali sreća je bila na strani 4 asa.
TITANXIS 01.06.2022. Točan odgovor je onaj koja od ponuđenih nije videoigra Age of Aquarius Također interesantna završnica. Današnji Lovac je ustal na ljevaka i sjebo si trofej, pobjegle mu antilope. Natjecatelji su odnjeli novčeke 19.000 kn. A ovo je bilo gamersko pitanje. Josip: ovo bih trebal znati. Krešo: ma ovo je lagano ko pekmez! Josip: mislim da je pod A? Josip: to miki, pogodio sam, ma kaj pogodio, znao sam. (Zna Jožek, igra se!) 😀 Krešo: Znam sve čovječe!
TITANXIS Nisam ni znal da je počela nova sezona. Krešo je pravi gejmer i zna sve o gejmingu za razliku od Kotige.
zontra Kotiga se baš voli stavljati u teške situacije. Uzima si po 15 sekundi na pitanja na koja zna odgovor u istoj sekundi. Opet se do zadnje sekunde čekalo tko će osvojiti.
zontra Rekordi danas padali u emisiji! Sven je sam skupio 21 točan odgovor i osvojio 115 000 HRK. Krešo je isto bio odličan, da je bilo više koncentracije, tko zna, možda bi ga i dostigao.
TITANXIS Zbilja povijesna epizoda. Pročitao djelomično članak a epizodu nisam još pogledao. Jutarnji list - O Potjeri bruji cijela Hrvatska, Svenu se naklonio i lovac Krešo: ‘Ovo nema smisla ni igrati...‘
zontra bosscorelli Ili ovo što je Torgue rekao ili odeš na HRTi i možeš gledat sve unazad zadnja 3 dana yakuza_stinger Da je imao još nekog pored sebe, taj bi mu smetao i vjerojatno ne bi toliko dobio bodova Ovo. Onim najboljim kvizašima je zapravo najbolje da ostanu sami uz završnoj potjeri. Često sam puta vidio da neki dobri kvizaši nisu iskoristili potencijal jer su im se prosječni suigrači prebrzo javljali i onda fulali. A i ne trebaš dijeliti novce .
yakuza_stinger Frajer je ubio. Da nije fulao 2 komada, 24 bi imao. Da je imao još nekog pored sebe, taj bi mu smetao i vjerojatno ne bi toliko dobio bodova.
TITANXIS yakuza_stinger Da je imao još nekog pored sebe, taj bi mu smetao i vjerojatno ne bi toliko dobio bodova. Istina, viđeno već kad je očito da znalac ima pored sebe nadobudnog brzoprstaša i fula na kraju odgovor i zajebe čitavu ekipu i sebe.
TITANXIS čovjek je pitao kad bu repriza, možda nema te usluge o koima pišete pa ovisi o reprizama, osim hrtija ali i tam se moraš registrirat da bi koristio usluge jer mnogi ne plačaju pretplatu hrtu pa se malo boje davat svoje podatke iako je usluga free i ne uvjetuje ničim ali svejedno strah postoji.
TITANXIS Nisam od početka pratio ali još traje repriza od fenomenalca koji je došao do 20 točnih na HRT1.
Torla Sven je živio u Zaprešiću, igrali smo košaricu zajedno godinama. Baš mi je drago zbog njega, jer je jako dobar lik.