zontra Kotiga stvarno nepredvidljiv. U zadnje vrijeme dosta los, ali danas je 11 stigao u prvoj minuti. Da takav tempo ima cesce, rijetko bi gubio.
TITANXIS današnja potjera, napeto do kraja. 3 natjecatelja nisu uspjela unatoč 14 točnih odgovora, falilo im je oko 2-3 sekunde. 106.000 kn spušili.
Picek Onaj lik kaj je ispalio Matu Neretljaka da je dobio zlatnu loptu je car apsolutni, gdje ga je samo iskopao 🤣
TITANXIS I večerašnja Potjera interesantna. Uspjeh dvojice natjecatelja protiv lovca Kreše. Imali su 14 koraka prednosti plus 3 vračanja, Čestitke obojici i bogatiji su za 31.500 kn svaki!
TITANXIS 16.03.2022. Uncharted Ovo.... nemam blage veze. Ništa lakšeg od ovog. Hm, Uncharted veli Prijam? Ovo je bilo pitanje za milju kuna. A jebiga, nemrem ni ja sve znat.
TITANXIS Današnji natjecatelji imali su baš sreću, napeto, uvijek je taj kraj nekako napet. Troje natjecatelja kao što rekoh pred lovcem Mladenom imali su sreću na svojoj strani jer 7 sek. prije samog kraja, Mladen je zablokirao i nije znao a bilo je još tijekom lova propusta sa njegove strane. Dakle 7 sek. do kraja, natjecatelji jednosložno ponude točan odgovor i uspjeli su doći do kraja potjere sa pobjedom u rukama. Da je Mladen imao min. 2 sek. više mislim da bih lovinu i dobio a ovako, čestitke svo troje. Nagrada 87.500 kn.
TITANXIS Imali su sreće današnji natjecatelji ali baš sreće koja nije viđena baš u posljednje vrijeme u Potjeri! 2 dvoje natjecatelja imali su 9 točnih odgovora plus jedno vračanje lovca i brdo propusta ali zahvaljujući Morani koja je očito ustala taj dan na lijevu nogu i nije joj pošlo za rukom ih dostići a bili su joj tako blizu jer 9 točnih odgovora lovci stignu dok si reko keks. Ode nagrada 52.500 kn ekipici, čestitke ipak!
zontra Jako zanimljiva Potjera danas. Kotiga je stvarno rasturao, ali onda se poskliznuo na 2 laksa pitanja, barem mi se tako cini, a to su palac i Neron (odgovori, jel).
TITANXIS zontra Da, je. Na zadnje se zajebo i mislio sam kako će pohvatat lovinu ali sreća je bila na strani 4 asa.
TITANXIS 01.06.2022. Točan odgovor je onaj koja od ponuđenih nije videoigra Age of Aquarius Također interesantna završnica. Današnji Lovac je ustal na ljevaka i sjebo si trofej, pobjegle mu antilope. Natjecatelji su odnjeli novčeke 19.000 kn. A ovo je bilo gamersko pitanje. Josip: ovo bih trebal znati. Krešo: ma ovo je lagano ko pekmez! Josip: mislim da je pod A? Josip: to miki, pogodio sam, ma kaj pogodio, znao sam. (Zna Jožek, igra se!) 😀 Krešo: Znam sve čovječe!
TITANXIS Nisam ni znal da je počela nova sezona. Krešo je pravi gejmer i zna sve o gejmingu za razliku od Kotige.
zontra Kotiga se baš voli stavljati u teške situacije. Uzima si po 15 sekundi na pitanja na koja zna odgovor u istoj sekundi. Opet se do zadnje sekunde čekalo tko će osvojiti.
zontra Rekordi danas padali u emisiji! Sven je sam skupio 21 točan odgovor i osvojio 115 000 HRK. Krešo je isto bio odličan, da je bilo više koncentracije, tko zna, možda bi ga i dostigao.
TITANXIS Zbilja povijesna epizoda. Pročitao djelomično članak a epizodu nisam još pogledao. Jutarnji list - O Potjeri bruji cijela Hrvatska, Svenu se naklonio i lovac Krešo: ‘Ovo nema smisla ni igrati...‘