Bilo je napeto i zanimljivo. Svaka cast ekipi!
I pohvala za pitanje o Zagoru!
Bilo je napeto i zanimljivo. Svaka cast ekipi!
I pohvala za pitanje o Zagoru!
Zanimljiva večerašnja Potjera
I gamerica osvojila novce!
Napeto do samog kraja!
Jedna od najboljih predstava u zavrsnoj potjeri natjecatelja u dosta dugo vremena.
Luku i osobno poznam s mora i iz kvarta, inače je intelektualac i pametan tako da mi je drago da su uzeli novce.
Kotiga je danas pokazao da je ljubitelj špijunskih pucačina jer je znao iz koje je videoigre agent 47.
Al se zato osramotio skroz u završnoj. Izgleda kao da vuče belo danima pa mu je potjera afterparty.
Gotovo da sam ugasio danasnju emisiju kad je onaj budalas rekao da je Fight Club jedan od najprecijenjenijih filmova ikad.
ja sam baš kenjal a ko je to izjavil? kotiga?
TITANXIS onaj koji je najviše znao, s naočalama prepotentni papak, nek si pljusne precjenjenu mater
yakuza_stinger a taj, ima smešnu frizuru. ma baš bih se ja sekiral bi već u žutoj hiži završil i ko je kaj rekel za nekaj. ali bili su dobri, 16 koraka plus vraćeni. a sad pitanje ono za sve jel ko od vas ima interesa za prijavu u potjeru?
Sto se tice same epizode, Kotiga je bio dobar u prvoj minuti, ali onda se pogubio u drugoj. Indianapolis je zicer bio (mozda i nije, ali geografija mi je mozda i najdraze podrucje, pa to uvijek pamtim/zamjeram).