Bilo je napeto i zanimljivo. Svaka cast ekipi!

I pohvala za pitanje o Zagoru!

Torgue
Ma jebeš to, nego ima li Rene LG Oled ili ne? To je pitanje.

19 dana kasnije

Zanimljiva večerašnja Potjera

Trojka osvojila 151.500 HRK. Morana, koji joj bio vrag danas?

I gamerica osvojila novce!

7 dana kasnije

Napeto do samog kraja!

U Večerašnjoj Potjeri natjecatelji Nino i Luka nabili su 18 koraka ispred lovca i uz sve iskorištene Mladenove propuste zbilja za čestitati.
    Osvojen iznos od 49,000 KN. Bravo!

Jedna od najboljih predstava u zavrsnoj potjeri natjecatelja u dosta dugo vremena.

Luku i osobno poznam s mora i iz kvarta, inače je intelektualac i pametan tako da mi je drago da su uzeli novce.

Picek sad onda nebu imal razloga da te ne počasti, hehe!

13 dana kasnije

27.01.2022. World of Warcraft

7 dana kasnije

Kotiga je danas pokazao da je ljubitelj špijunskih pucačina jer je znao iz koje je videoigre agent 47.

Natjecatelji svi 4 su bili uspješniji i pravi znalci i uzeli 91,000 kn, bravo!

Al se zato osramotio skroz u završnoj. Izgleda kao da vuče belo danima pa mu je potjera afterparty.

Gotovo da sam ugasio danasnju emisiju kad je onaj budalas rekao da je Fight Club jedan od najprecijenjenijih filmova ikad.

yakuza_stinger a taj, ima smešnu frizuru. ma baš bih se ja sekiral bi već u žutoj hiži završil i ko je kaj rekel za nekaj. ali bili su dobri, 16 koraka plus vraćeni. a sad pitanje ono za sve jel ko od vas ima interesa za prijavu u potjeru?

Sto se tice same epizode, Kotiga je bio dobar u prvoj minuti, ali onda se pogubio u drugoj. Indianapolis je zicer bio (mozda i nije, ali geografija mi je mozda i najdraze podrucje, pa to uvijek pamtim/zamjeram).