Kviz Potjera i gamerska pitanja
- Uređivano
02.12.2021. eFootball 2022
Bas sad pogledao... veliki promasaj.
A Kotiga ‘76. gledao atletiku. Svaka cast
Kotiga je vanserijski zajebant i provokator i zbog toga ga volim. Još iz doba Kviskoteke.
- Uređivano
Večerašnja Potjera (06.12.2021.) bila je malo drugačija od ostalih zahvaljujući jednom odnosno dvoje natjecatelja. Jedan neodoljivo podsjeća na Elona Muska (Hrvoje) a drugi je iznimno simpatičan i cool tip a povrh svega ima znanja (Marin).
Marin mozda je malo cudan, ali je decko stvarno pametan i puno zna. No Mladen je bio fantastican i tesko ga je onda pobijediti.
Lovci su vankategorijski znalci i tu nema spora ali današnji natjecatelj Marin kojeg mislim prvi put vidim (ali sestru blizanku znam sa kviza) iako je rekao da je već bio. Dečko sa zavidnim znanjem i bilo mi je stvarno žao što nije uspio. Mogao bi u narednoj budućnosti biti na mjestu lovca ali da poradi na kočnici jer po gasu odgovara na pitanja koja još nisu ni do kraja postavljena jer bi u protivnom da sasluša malko više bi imao i bolji rezultat.
Kad sam vidio da je Marin napravio raskorak, nagnuo glavu lagano, dignuo ruke - znao sam da će frajer potezat odgovore ko od šale. Focus = 100%
Gledao sam jučer, dečko je ubio sa znanjem. Šteta za završnu potjeru, mislim da je mogao dobiti Mladena.
U spoileru je opis i ishod večerašnje Potjere, napeto do kraja.
Bilo je napeto i zanimljivo. Svaka cast ekipi!
I pohvala za pitanje o Zagoru!
Zanimljiva večerašnja Potjera
I gamerica osvojila novce!
Napeto do samog kraja!
Osvojen iznos od 49,000 KN. Bravo!