TITANXIS zontra Thx, nisam zaboravil nego nisam gledal ispočetka i sad sam samo na brzaka jer već kasno da skrinšotam. Baš šteta sa manduševcem, ne znam je li trema ili neznanje ali mislim, ipak je to neko osnovno poznavanje grada Zagreba.
TITANXIS 02.12.2021. eFootball 2022 Upravo pitanje o videoigri ga je izbacilo iz daljnjeg sudjelovanja u kvizu. E moj Luka zašto ne igraš igrice!
TITANXIS Večerašnja Potjera (06.12.2021.) bila je malo drugačija od ostalih zahvaljujući jednom odnosno dvoje natjecatelja. Jedan neodoljivo podsjeća na Elona Muska (Hrvoje) a drugi je iznimno simpatičan i cool tip a povrh svega ima znanja (Marin). Marin VS Mladen = M. Brzopotezni Marin i Elon Musk (Hrvoje)
zontra Marin mozda je malo cudan, ali je decko stvarno pametan i puno zna. No Mladen je bio fantastican i tesko ga je onda pobijediti.
TITANXIS Lovci su vankategorijski znalci i tu nema spora ali današnji natjecatelj Marin kojeg mislim prvi put vidim (ali sestru blizanku znam sa kviza) iako je rekao da je već bio. Dečko sa zavidnim znanjem i bilo mi je stvarno žao što nije uspio. Mogao bi u narednoj budućnosti biti na mjestu lovca ali da poradi na kočnici jer po gasu odgovara na pitanja koja još nisu ni do kraja postavljena jer bi u protivnom da sasluša malko više bi imao i bolji rezultat.
yakuza_stinger Kad sam vidio da je Marin napravio raskorak, nagnuo glavu lagano, dignuo ruke - znao sam da će frajer potezat odgovore ko od šale. Focus = 100%
Picek Gledao sam jučer, dečko je ubio sa znanjem. Šteta za završnu potjeru, mislim da je mogao dobiti Mladena.
TITANXIS U spoileru je opis i ishod večerašnje Potjere, napeto do kraja. Kotiga je zeznuo natjecatelje hehe! Imali su 8 točnih odgovora što obično završava sretnim krajem za lovca. Kotiga nije bio koncetriran jer nije dosta toga znao ili je natjecateljima puštao, ko će ga znat!? Zbog toga bio sam pred kraj emisije uvjeren da će trojka odnjeti pobjedu ali jedna jedina sekunda ih je djelila do pozamašne svote novaca, šteta.
zontra TITANXIS A Kotiga je nekad stvarno cudan. U zavrsnoj potjeri je fulao jedno 4 lagana pitanja, da bi onda u zadnjih 11 sekundi izvukao. Kao da nekad namjerno pusta. Steta za ekipu, skoro 200k kuna, ali sami su si krivi uzasnom zavrsnom potjerom.
TITANXIS zontra Zato sam posumnjao da im možda pušta i pošto nisu iskoristili kao njegove propuste onda ih je kaznio na kraju i sustigao. Vidlo se po njemu kak je odugovlačil tjekom pitanja a vjerujem da je znao na ta neka pitanja odgovore.
TITANXIS Natjecatelji u završnici: Zoran je zajebo Enisa pa skoro i Nikolinu jer je Enis znao više od Zorana a stiskal je gumb brže od Enisa a Zoki nije znao odgovore na puno pitanja. Imali bi na kraju i više točnih odgovora ali ipak je sve dobro završilo. 94,500 kn raspodjelit na trojku i nije za hitit.
TITANXIS Napeto do samog kraja! U Večerašnjoj Potjeri natjecatelji Nino i Luka nabili su 18 koraka ispred lovca i uz sve iskorištene Mladenove propuste zbilja za čestitati. Osvojen iznos od 49,000 KN. Bravo!