prayer Mislim da je ipak bilo 1300 ako se ne varam, ali sve ukupno je iz mog džepa izašlo to plus još nekih 1000 kuna koliko sam platio za The Division 2 CE, koji eto stoji i skuplja prašinu od ljeta jer se nitko ne javlja. Kad smo već kod javljanja, slao sam mu poruke i na Discord i na forumu (gdje se po profilu vidi kad je zadnji put bio online) i isto tako je bio kontaktiran od strane administracije i 0 bodova, tako da sumnjam da bi telefonski poziv išta promjenio.
Ti stvarno nisi pitao broj mobitela 🙃 da si pitao broj bi imao, barem neku početnu točku od koje možeš krenuti da naplatiš što te spada. bio u problemima ili ne, to ne opravdava što te je zajebao za 2300 kuna, to nisu male pare. Ako te opalim šakom i kažem sori u problemima sam, da li me to pravno i moralno razriješava svake odgovornosti za moje postupke?
Edit: vidim da je bio online prije 4 dana i uredno postao u naredna 2 mjeseca, moraš bit posebna vrsta čovjeka da nakon što nekoga prevariš za par tisuća kuna, praviti se da ništa nije bilo mjesecima.
Izlike nema, a koliko si ti spreman to goniti da naplatiš što ti pripada, to je na tebi.