Javit će se on kad smogne snage i hrabrosti.

Ja moram reci da saljem,nosim i zovem kad god imam problem sa nitendom clanu @prayer i stvarno uvijek mi napravi i posalje kako se dogovorimo,doslovno imam strasno puno povjerenja u njega i uvijek mi je dostupan.
Posaljem mu ili odnesem stvari i recem kad napravis posalji,uvijek mi sredi brzo sve sto se dogovorimo.
Bas mi je zao sto citam,strah me jedino da nije zdravlje u pitanju

Radimo od svega trakavicu, a stvar je kristalno jasna. Nema potrebe.

Jbt ful cudno za njega, nadam se da je sve ok s njim i cete rjesit sve :/

jbt wtf, bas nedavno je prodao stalak za mic frendici jos mi je spustio cijenu od trazene i sve poslao unutar 24 sata otkad je uplatila nikakvih problema

Nejasno skroz.
Nisam ni znao da se išta s Icekom događa osim da nije baš bio preaktivan zadnje vrijeme.

Nadam se da je sve u redu i da će se rješit što prije.

Čim je prodavao kolekciju i pisao nešto da se seli ili odlazi iz HR (ako se dobro sjećam) dalo se naslutiti da financijska situacija nije u redu.

@prayer

Jbg šteta novaca sumnjam da ćeš novce vidjeti ,ali najgore što je to neznatna količina radi koje se netko blamira .
Što se tiče Iceka prema meni je uvijek u trgovini bio fer i nikada problema ali nikada neznas što se njemu moze dogoditi da mora raditi navedene stvari ....

Eh sada znam od kuda mu novci za C11 😕

HideooKoojima što je to neznatna količina radi koje se netko blamira

ovo nije blamiranje, blamiranje je kada na kavi glumiš da si zaboravio novčanik pa da ti kolege plate pivu od 20 kuna.

Iskreno ne mogu vjerovati da se čovjek samo tako okrene, ako je sve kako pišete (a vjerujem da je) sigurno je neki gadan problem posrijedi jer Icek je jedan od članova kojima vjerujem. Kad tad će se ovo rasvijetliti i dok ne čujem njegovu stranu ne zaključujem ništa. Ok, lako meni pričati kad nisam uključen, ali ponavljam, zanima me njegova strana i eventualno obrana.

ikral

I mene, ali se čovjek jednostavno ne javlja. Danas sam dobio njegov broj, poslao sam mu poruku na Whatsapp i dalje ništa.

prayer Nešto nije u redu, samo ne znamo što. Nadam se da će Icek biti dobro i da će se sve nekako riješiti.

sranje, ne mogu vjerovati. neznam sta je ali nesto tu ne stima. ne mislim pod time da prayer laze, nego jednostavno mislim da se nesto desilo kod iceka. u biti na forumu sam radi njega jer on mi je preporucio tadasnji reboot dok je radio u igraonici gdje sam posudjivao ps3 igre. stvarno bi mi na listi bio zadnji kojemu ce se ovakvo sto dogoditi i siguran sam da ima kakav takav razlog iako zaista bi se morao covjeku javiti. mislim icek je imao sigurno u ovih devet godina otkad sam na forumu barem 500 tradeova i uvijek je sve stimalo. meni je poklonio online pass za the last of us jer sam financijski bio u totalnoj banani a htio sam platinirati igru, takodjer mi je poklonio battlefield hardline za xbox one, igra je bila doslovno pola godine na trzistu. znam da to i dalje nije razlog da zezne covjeka samo eto moje misljenje je da tu mora postojati nekakva prica.

Icek = kornjačin long con profil.

Svi znamo Iceka, neki i 15-ak godina po forumima i vjerojatno nema osobe koja je s njim (sve do sad) imala loše iskustva. Dapače, kako kaže Garrus, stotine tradeova govore za sebe. Činjenica je da, nažalost, trenutačno nije pouzdan član i kao vid upozorenja dopustili smo otvaranje teme.

Krenula su nagađanja i nabadanja, pa prije nego što eskalira u nešto neukusno, ide lock.

7 dana kasnije

Zadnjih tjedan dana mu se pokušavam javiti na privatan broj (kojeg sam tek nedavno dobio) i dalje klasika ništa. Čak sam i bezobrazan bio i zaprijetio sam mu se policijom u nadi da dobijem odgovor. U slučaju da ga itko misli žaliti da je u problemima ili da nije OK jednostavno nemojte, @Fenix je stupio u kontakt s njime i nakon toga se ni njemu više ne javlja. Nebi me čudilo da su moje stvari otišle nekom drugome već jer iz pouzdanih izvora znam da nisam jedini koji se opekao.

Kako god, ovim putem bih javno htio zamoliti administraciju da @Icek kao i njegov "brat" na kojeg su se uplaćivali novci odu na javnu listu prevaranata te da se također Iceku i njegovim budućim iteracijama trajno zabrani pisanje na FFA forumu kao i na portalu.

Kao što rekoh, ljudi koji ga brane nek skupe pare i obeštete payera. Lako sa tuđim k.... koprive mlatiti.

prayer

Za ne povjerovati ali tu sigurno nije u pitanju jedna osoba već par njih ....

Što se tiče zabrane pisanja za navedenog samo bi se osvrnio kako jedan prevarant i dalje piše na forumu Marko Borić aka Kornjača , čak imam dokaze 😃