Ovo je prošlo svaku granicu
- Uređivano
prayer Mislim da je ipak bilo 1300 ako se ne varam, ali sve ukupno je iz mog džepa izašlo to plus još nekih 1000 kuna koliko sam platio za The Division 2 CE, koji eto stoji i skuplja prašinu od ljeta jer se nitko ne javlja. Kad smo već kod javljanja, slao sam mu poruke i na Discord i na forumu (gdje se po profilu vidi kad je zadnji put bio online) i isto tako je bio kontaktiran od strane administracije i 0 bodova, tako da sumnjam da bi telefonski poziv išta promjenio.
Ti stvarno nisi pitao broj mobitela da si pitao broj bi imao, barem neku početnu točku od koje možeš krenuti da naplatiš što te spada. bio u problemima ili ne, to ne opravdava što te je zajebao za 2300 kuna, to nisu male pare. Ako te opalim šakom i kažem sori u problemima sam, da li me to pravno i moralno razriješava svake odgovornosti za moje postupke?
Edit: vidim da je bio online prije 4 dana i uredno postao u naredna 2 mjeseca, moraš bit posebna vrsta čovjeka da nakon što nekoga prevariš za par tisuća kuna, praviti se da ništa nije bilo mjesecima.
Izlike nema, a koliko si ti spreman to goniti da naplatiš što ti pripada, to je na tebi.
Koliko znam za iznose iznad 2000 kn reagira i policija na prijavu.
Očito ga prebrikalo...
TITANXIS Pa bilo bi u redu da se javi kao što si već napisao u kakvim god problemima da je, teško je sad tu biti pametan kad se ne zna šta se događa. Mislim da ga nitko ga ne osuđuje pogotovo ne prayer koji je sam to naglasio.
- Uređivano
yakuza_stinger nije samo to neg, u 15ak godina cca u koliko znam da je trgovao po forumima (prvi put sam s njim tamo negdje 2007. ili 2008. trgovao, ni jednom nije zajebao po pitanju trejda. A to su stotine i stotine transakcija u pitanju.
Imam i ja kuma kojeg znam 30 godina i nijednom me nije zajebao dok mu prije par godina nisam poslao 600€ koje nit spominje nit ima u vidu vratiti.
Isto tak Imam jednog kolegu kojeg sam znao godinama pa mi ne vraca 100€, pa jos jedan koji ne vraca 500kn, a da ne spominjem kojekakve pajdase iz birtija sto im posudis 20-30€ pa magicno zaboravlja na njihovo postojanje.
Jedino sto mogu reci je, nek im bude za ljes...
maverick Mislim da miješaš kruške i jabuke. Znam i ja ekipu i rodbinu isto toliko pa koliko god ih smatrao dobrim osobama, nebi im ni lipe dao. Ili ako bi, smatrao bi taj novac otpisanim.
A icek je ipak non stop trgovao, sa svima. Mislim uzalud je sad bilo što nagađati, bilo bi najbolje da se on sam očituje.
- Uređivano
yakuza_stinger mijesas ti. Posudjivao sam ja i nekima gore spomenutima vise puta i vracali su uredno i bili kamilica, sve do jednom...
Mozes biti u kurcu i gabuli do jaja, ali u danasnje vrijeme ne javiti se i barem reci ne mogu ti poslati nesto / dati lovu narednih 5 godina, nego ignorirati, je lose i bez svake isprike.
To je to od mene, a vi sad tu smisljajte razloge i izgovore do ujutro.
Ako je Icek u kurcu, meni je zao covjeka, ali ovo nije nacin i treba se javiti decku. Samo to...
Javit će se on kad smogne snage i hrabrosti.
Ja moram reci da saljem,nosim i zovem kad god imam problem sa nitendom clanu @prayer i stvarno uvijek mi napravi i posalje kako se dogovorimo,doslovno imam strasno puno povjerenja u njega i uvijek mi je dostupan.
Posaljem mu ili odnesem stvari i recem kad napravis posalji,uvijek mi sredi brzo sve sto se dogovorimo.
Bas mi je zao sto citam,strah me jedino da nije zdravlje u pitanju
maverick u redu, u redu
Radimo od svega trakavicu, a stvar je kristalno jasna. Nema potrebe.
Jbt ful cudno za njega, nadam se da je sve ok s njim i cete rjesit sve :/
jbt wtf, bas nedavno je prodao stalak za mic frendici jos mi je spustio cijenu od trazene i sve poslao unutar 24 sata otkad je uplatila nikakvih problema
Nejasno skroz.
Nisam ni znao da se išta s Icekom događa osim da nije baš bio preaktivan zadnje vrijeme.
Nadam se da je sve u redu i da će se rješit što prije.
Ošo Icek a došo Picek.
Čim je prodavao kolekciju i pisao nešto da se seli ili odlazi iz HR (ako se dobro sjećam) dalo se naslutiti da financijska situacija nije u redu.
Jbg šteta novaca sumnjam da ćeš novce vidjeti ,ali najgore što je to neznatna količina radi koje se netko blamira .
Što se tiče Iceka prema meni je uvijek u trgovini bio fer i nikada problema ali nikada neznas što se njemu moze dogoditi da mora raditi navedene stvari ....
Eh sada znam od kuda mu novci za C11
HideooKoojima što je to neznatna količina radi koje se netko blamira
ovo nije blamiranje, blamiranje je kada na kavi glumiš da si zaboravio novčanik pa da ti kolege plate pivu od 20 kuna.
Iskreno ne mogu vjerovati da se čovjek samo tako okrene, ako je sve kako pišete (a vjerujem da je) sigurno je neki gadan problem posrijedi jer Icek je jedan od članova kojima vjerujem. Kad tad će se ovo rasvijetliti i dok ne čujem njegovu stranu ne zaključujem ništa. Ok, lako meni pričati kad nisam uključen, ali ponavljam, zanima me njegova strana i eventualno obrana.