JoelDrake Brijac Nadam se da vam nije prošla baba s kolačima, sretno vam bar da ga uhvatite negdje do 11 200 kn, ali vidjet ćemo što spremaju, budem pratio za vas!
Picek Ima u Svijetu Medija na lageru 65C1, istina, dođe 12.900kn. Ako netko želi TV odmah ne znam jel ima jeftinije. Vidim da u SD-u i Elipsu nema ništa na lageru. https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-lg-oled-65c11lb-uhd-4k-smart-tv-t2-hevcs2/103863
JoelDrake Picek Nabavim im ja za 10 550 kn, početak prosinca negdje isporuka, flipp i brijač ako ste zainteresirani i ako ima ostalih, šibnite mi poruku!
JoelDrake Miro Brijaču sam rezervirao, a ti i flipper uvijek imate opciju kupite po pola, pa jedan mjesec TV kod njega dva mjeseca kod tebe ili obrnuto 😂😂
Miro JoelDrake Ma odi ti u kurac vise sa pogleda videa za usporedbu televizija nego kad san ja kupova tv. Nemoren moran i ja na kraticu i rate ko i Flipper. Okani nas se
JoelDrake Miro Ne tražim ja keš već jedna trgovina lol kod koje mogu dobiti jeftinije na gotovinu, nemam ja koristi nikakve da se odmah zna, a valjda uspijete nesto uhvatiti na rate!
Miro JoelDrake Ma krivo san napisa. Pretpostavija san da je na keš A nemogu toliko jer moran u prvon misecu dati lovu za tehnicki kasko i servis Ode jedan tv