Brijac Baš zbog toga što se naviknuo na 65” će mu vjerojatno 55” biti malo ili će mu trebati vremena da se privikne.
Miro Flipper Ma nema sanse da bi ikad isa na manju, pricekaj jer ipak je to nesto sto kupujes na duze razdoblje.
Picek Tzereen ja se ne šalim već svaki put sebe uvjerim da je to na duži rok i onda se desi novi TV 🤣
Tzereen Ajd fakat, ako neko čopi A83, A90 ili X95 na dobroj akciji nek stavi link, bit ću zahvalan! 🙂
Miro Tzereen Pošto se dugo znamo ako naleti akcija naravno da je necu staviti jer ne želim da imaš govno od Sonya sljedecih 10 godina. Kupi C1
Flipper Mislim da se FIFA 22 na SD prodaje kao luda. Danas mi se javilo cetvero ljudi koji se skoro nikad ne jave, da me pitaju je li SD pouzdana i je li 280kn za FIFA-u dobra cijena jer kupuju svi klincima/kumovima/rođendane. A igra za last gen ista kao FIFA 21. Ali to nikoga ne zanima.
JoelDrake Brijac Nadam se da vam nije prošla baba s kolačima, sretno vam bar da ga uhvatite negdje do 11 200 kn, ali vidjet ćemo što spremaju, budem pratio za vas!
Picek Ima u Svijetu Medija na lageru 65C1, istina, dođe 12.900kn. Ako netko želi TV odmah ne znam jel ima jeftinije. Vidim da u SD-u i Elipsu nema ništa na lageru. https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-lg-oled-65c11lb-uhd-4k-smart-tv-t2-hevcs2/103863
JoelDrake Picek Nabavim im ja za 10 550 kn, početak prosinca negdje isporuka, flipp i brijač ako ste zainteresirani i ako ima ostalih, šibnite mi poruku!
JoelDrake Miro Brijaču sam rezervirao, a ti i flipper uvijek imate opciju kupite po pola, pa jedan mjesec TV kod njega dva mjeseca kod tebe ili obrnuto 😂😂