Do čega dolazi?
Igru sam odigrao u cjelosti i nisam našao jedan dio igre gdje ne postoji jasno vidljiv i ozbiljan problem.
Potrgani meni ovdje, nepostojeća opcija tamo, zglitchani objekt ljevo, loot koji nemožeš pokupiti jer nema prompta desno, loot koji je U ZRAKU i nemožeš do njega, ne triggeranje quest stateova po čitavoj igri, progresija koja nakon trećine igre završava, GPS koji iz nekog jebenog razloga uspije svaki put postići to da fulam zavoj, T-pose V vozi auto ili još bolje MOTOR, leteći auto koji leti jer je njegov mesh napravio koliziju sa meshom ceste na krivi način, NPC evi koji su zapravo cardboard cutouts na tračnicama, vrata koja imaju interaction prompt, ali ništa ne rade, sustav dijaloga u kojem odgovor koji odabereš nema nikavog utjecaja na daljni razvoj dijaloga, sistem policije koji je tolko nedovršen da ga nisu uspjeli nakon godinu dana dovest u red, NPCevi koji se čučnu kad je opasnost blizu, potrgani crafting sistem koji se abjuza lakše nego marihuana, nepostojeći pacing side misija gdje dolaskom u kvart dobivaš konstantni stream poziva i poruka od svih quest-givera iz tog kvarta koji će ikad biti dostupni tamo, mapa koja je zaključana i neiskorištena, a sadrži djelove populirane lootabilnim kontejnerima ili pak područja na koja nismo ni trebali moć doć iako su u najavama prikazivana kao bitne lokacije, lore shardovi koji se ponavljaju doslovno u istoj zgradi...
Jel da nastavljam?
Nisam čak ni spominjao probleme koje su imale konzole.
Ja nisam osoba koja odlazi u ekstreme i ne mislim da igra nema ništa za ponuditi, osobno sam se jako dobro zabavio na nekim djelovima unatoč tim svim sranjima.
I naravno da mislim da je zaslužila nominacije tamo gdje je zaslužila. OST sigurno.
Ali zvati ovo onime čime si ti nazvao je uvreda svim developerima koji se potrude svoje igre izdati kako spada.