maverick Fenix nije samo zbog prodaje, ali da bih volio da ostane pod vasim vodstvom (vlasnistvom?), volio bih.
TITANXIS Ovo me podsjeća na pokretanje emisije Moja mora, hehe! Bolje da se otvoril račun u nekoj banci i nek ljudi doniraju i bilo bi možda više love.
master_x TITANXIS Oni su otvorili račun kao udruga građana.Sad braco Cigan može dobivat donacije kao i pedej Jajan 😛
Fenix Nažalost, kartice ipak ne prolaze. Morao sam napraviti refund dok se ne riješi birokracija. Javite mi ako ste izgubili nekakav fee da vam to kompenziram.
buz Fenix Ja sam donirao 1000$ preko kartice. Ne moraš ni provjeravati, poslat ću ti broj računa gdje ćeš mi uplatiti.
yakuza_stinger Evo još perkova 1000$ i vraćamo PS2Mastera 10000$ i vraćamo Jelasha 50000$ i benamo osobu po željitrajno, nije bitan razlog 100000$ i vraćamo Emilija
Zero yakuza_stinger Tebi to barem nije problem platiti, u temi o kriptovalutama se spominju milijuni, ovo ono.
wooddiebone Flipper nakrcao si se bedževima ko neki oronuli panker kožnu jaknu koju nosi zadnjih 20 godina, a tolko dugo ju i ne pere. Jel postoji razmišljanje da se bedževi smjeste negdje u grid ispod avatara ili moram osljepit od Flipperovog blinga 🤣