Ali stvarno..ovo je samarcina samo takva...pozitivna.Sad kad mi se glava ohladila smjesno mi je kako covjeku treba vremena da "probavi" nesto kada se iznenada pojavi.Znaci sinoc sam gledao trailer i jednostavno nisam razumio ajmo tako rec...mislim da je i tvoj komentar bio "zbunjen sam"..i svi smo bili malo salty zbog straha od razocarenja a sad kad je sjelo sve izgleda savrseno.
Meni prvi pogled na trailer uopce nije izgledao kao klasik WW1..mislio sam da su ga zasrali skroz nekim nepostojecim stvarima.I sad gledam ove analize i pitam se zasto je toliko trebalo da zaigramo WW1.
Yup rekao sam i da nisam bas oduševljen, ali nisam razočaran. Barem je " čisto " razdoblje WWI bez ostalih alternativnih gluposti.
Ipak si neću dopustiti hype ili nešto treće prije nego vidim gameplay i probam Betu.
Primjerice nedostajati ce mi helikopter u ovom BF-u. Mislim da je heli bas obilježio serijal pa ga sada odjednom nema zbog razdoblja igre.
Ne znam...treba vidjeti oružja, balans, vozila i ostalo. Bas me zanima koje ce biti mogućnosti za uništavanje tenka? 6 granata spojene u jednu? To sam vidio pa eto bas me zanima kako ce to funkcionirati da tenkovi ne budu previše OP jer ipak nemamo nikakve launchere, rpg-ove , mine kakve poznajemo i ostalo.
Sto je sa konjima? Kako ćemo se sa njima boriti? Onako mač u jednoj ruci i to sve u first person pogledu. Čini se malo nezgrapno.
Toliko je pitanja, a malo odgovora