Nexus za unistavanje tenkova vjerojatno je ta sticky bomb koju mozes baciti na tenk sta ce funkcionirati kao C4 bacanje..a umjesto mina vjerojatno klasicni dinamit..zamisli jos da moras podesit timer procjenis da ce za 10sec tenk proci na mjesto koje si postavio..pogodis i onaj osjecaj zadovoljstva ti da erekciju
Bas sam se htio dotaknuti tog balanasa i usporedbe modernog tenka i ovih sada.Ako bi uzeli Abramsa npr. koji ide linearno od tocke A do tocke B na polju,cime ga mozes ugrozit?-svime do sad smo mogli i 2 vrste mina postavit i to je ajd, lutrija bila.Tu je Rpg koji je jedini zahtjevao skill pojedinca i ostalo je sve lock on bilo.Cak je i onaj LAW ili kako vec bio kao rpg ali iako fulas radijus od 10m raketa sama pronađe metu.SRAW da ne spominjem kao ni Javelin.
Tenk se na tom putu mogao braniti armorom,smoke-om,pucanjem iz topa,mitraljeza i ako ima gunnera također iz strojnice koje imaju 360° pregled a vozac je mogao i termalno gledat da si olaksa..ko je tu u prednosti? Po meni je uvijek pjesadija bila odnosno engeneeri.
A ako uzmes ovaj WW1 tenk i gledas sta ga moze ugroziti,nema puno stvari,ali isto tako ni on nije OP zbog toga jer ce biti trom ili barem DICE moze to uciniti da bude takav,nece imati reactive armor ili onaj shield.I uzmi obzir da ce vjerojatno vecina njih imati prednji top nepokretan,odnosno samo prema naprijed mogucnost za opalit sta ga znatno usporava u borbi jer ce se trebat cjelim tjelom okretat.
Znaci ciljam da ce svaka pozicija u tenku biti ovakva
I sveukupno gledajuci balans je bolji u ovome setingu po meni.Zapravo sve vise sta analiziram,sve mi je jasnije koliko je kompleksnije i opasnije bilo napraviti moderno ratovanje zbog svih sranja koje sadrzi.
Fenix za tebe jedan video..od 2 na dalje
http://www.youtube.com/watch?v=Tftwq7qfOv8