Radim nocnu smjenu...nisam stigao pratit u miru..preko moba sam gledao reveal i na prvu se prestrasio nekih gluposti...vidio sam cudnog lika na konju pa pola trailera ne pa lika u oklopu pa sam pomislio na jugernauta nekakvog...i onda sam odjebo stroj na kojem radim..izasao iz firme i pogledao u miru...ostetio sam firmu za 8 komada turbokompresora i boli me kita..u listi zastoja koje imamo pravo pisat stavio sam sifru 1 (kvar stroja) : It's obvious what I did here
I sad neznam sta bi reko...cjelo vrijeme nam je stajalo pred nosom i nismo vjerovali...sad i dalje ne vjerujem da ovako izgleda i tesko je vjerovati da zapravo se trude napravit nesto novo..
DICE se je malo usro sa Bf4 ali opet,ljudi su uvijek pomicali granice...za bf 1942 niko im nije vjerovao da ce uspjeti to izvest u ono vrijeme...mislim da su se sada opet na taj nacin zainatili.Mozda sam subjektivan i nahaypan previse ali u stanju kakvom se gaming nalazi ovo mi je dalo nadu neku i osmijeh na lice...ok,izvlacit ce iz mene pare preko premiuma i DLC sranja ali u ovih nekoliko stranica svi djelimo isto misljenje -ovo je osvjezavajuce i barem djeluje da zele nesto novo napravit a ne samo nastancat jos jedan u nizu naslov...
Ja njima skidam kapu..kad malo pogledam DICE uz novu igru donese i nobi engine..Bf bc2,Bf3 i Bf4 su tri igre u razlicitim engineima i to kakvim! Cak i ovaj Frostbite 3 iz Bf4 i SW Battlefronta je neprepoznatljiv.
Oni ulazu trud i barem se trude pomaknut granice...i mislim da su sa ovim uboli u sridu..Ovo je zapravo tematika koju nisam ni izvan serijala probao a prva je i u Bf-u.Apsolutno se sve mijenja...citavi gameplay...svi koji smo sada Generali 140 kad uletimo prvi put u server bit cemo noobovi...opet je sve old school...cisti skill pojedinca..
I sta vidim kad gledam trailer...Vidim ogromni potencijal..izgledalo je da bi ww1 donesao manjak sadrzaja a zapravo nudi u svakom segmentu vise..i sve funkcionira na nacin da nema prevelike brige za balans..
A kladim se da nam za E3 i daljnje evente cuvaju jos dosta bitnih stvari od kojih cemo opet past na dupe..
Po pitanju destrukcije palo mi je na pamet da bi one lopate osim melee svrhe mogle biti i opcija "dig in" ili "create a nest"..imam osjecaj da bi to blato moglo biti iskoristivo..mozda ce ono "tactical shooter" biti povezan sa takom nekom stvarcicom da sami stvaramo okolinu oko sebe najizrazenije do sad...hebes onaj levolution..
A jeste vidjeli vodurinu i mornaricu..my god..tenk bi stvarno mogao imat posadu...zamislite bit u tenku i ne locka vas javelin,heli,avion..mozda ce i disableanje tenka biti na nacin da kad se onesposobi takav ostane...nepokretan ali funkcionalan...(zadnja scena filma fury)..
Toliko je mogucnosti i potencijala...a kadgledam opasnosti uopce ih nevidim..
JackFrag otkriva detaljnije u ovom videu
http://youtu.be/8udm-0mivDY
Ceka se listopad..kupujem ovo i jedva cekam protegnut noge svojoj Gtx980...mislim da ce mi ovo biti najljepse bf iskustvo..i jos ovaj put sa Chonom u bitku...
Aaaaaaaaa Chono7 cjelu noc slusam Paschendale,Tail gunner i Death or Glory i zamisljam kakvi ce to epski dogfightovi biti!!
Pa kaze:
I watch you spiral down
Dead before you hit the ground
Bullet got you in the back
Deflection shooting beam attack
I shoot the gunner first
I kill to quench my thirst
I hunt the weakest prey
Live to fly another day
Vjetar u kosi,puni adrenalina divljamo po zraku a letimo u krntiji i pucamo od smijeha zbog toga...sve dok ne sjebes kao tailgunner pa te ispickaram!!