Kad krecu recenzije nigdi nista jos, bas gledan ocu kupiti ili ne
Call of Duty: Vanguard
Ovo će bit GOTY ko kuća. Prepišali su cijelu industriju još od prvog prikaza.
Još 10 sati!
Valjalo bi da i warzone apdejtaju u taj graf. engine.
Kikiller vjerojatno i budu, to je updateani MW engine tak da nebi trebo bit problem. FoV slider je must.
DarkPunisher
Za 30 dana dolazi nova sezona i nova mapa pa ćemo vidit
Koliko ovo dobro izgleda.
DarkPunisher
Tamo negdje od 34 minute nadalje... jao kakav flashback na prvu misiju prvog CoD-a. Duša mi je odmah 18 godina mlađa.
Krenuo gledati ali ne da mi se...kao da sam ovo odigrao već barem deset puta.
Prema viđenom, odigranoj alphi i beti, sve ispod metascorea 95+ je čista pljačka.
Ja sam kupio ako ima zainteresiranih za MP tu sam
Ja ću uzet dok netko potvrdi da local multiplayer nije skršen kao na Cold Waru i nema one crne linije po ekranu.
Kako sam i predvidio, novinari su odlučili pokopati CoD Vanguard zbog nekih svojih stavova koji nemaju veze sa samom igrom i zato što su internetski ratnici pravde. U biti su se kreteni zbog nečeg nevezanog osvetili na igri i odlučili je cancellati.
Medij poput Game Informera je jasno rekao da im je igra odlična, ali smatraju da Activision nema što prikazivati snažne žene dok ih potresa skandal s napastovanjem žena. Drugi su imali još gluplja objašnjenja zašto su spuštali ocjene.
Da se razumijemo. Igra nije i ne treba biti najbolja. CoD ko CoD, tko voli igrat će.
Ali ovakva kretenska neshavaćanja svog posla gaming novinara su jednostavno besmislena. Nisi ti kretenu borac za pravdu i nitko to ne traži od tebe.