• Gaming Vijesti
  • Rezime noćašnjeg PlayStation State of Playa: Nova PS+ igra poput Among of Us, simpatični Little Devil Inside, novi Star Ocean…

Ja nist ne kuzim, cemu ovakav hejt, a druge godine izlaze samo za plejku(ne racunam PC)

Forspoken
Ragnarok
Sifu
GT7
Ghost Wire: Tokyo
Stray
Horizon
Kotor vjerojatno
I hrpa multiplatform i jos se tolko sere, bad trolate maximalno

pravednik da al nema te firme koja ce vjecno ulagat i neostvarivat zadovoljavajuce rezultate.U poslovnom svitu nema charitya . Ako im ovaj experiment sa gamepassom neostvari zadovoljavajuce rezultate moglo bi bit RIP xbox ili ce MS morat kupit EA, Ubisodt i Sony skupa -.- Samo da ih Ninntendo opet outsella 😝

renda Ma stas? Neznaju ni oni sta pricaju , dana kad Starfield izade (prva exluziva koja me interesira od MSa) sony ce imat 30 exluziva na trzistu i usput portat 15 na PC

escoban Ili uskoro samo PC 🤣🤣

To šta (ne)@pravednik brije na 2 FPS-a više pa čeka PC ULTIMATIVNU verziju ne znači da su i ostali gameri poludili.

pravednik Kao prvo meni nije dosta. To je moja stvar koliko ja tražim od Sonya a ne da mi ti ili netko govori i nabija na nos lol.

Uostalom po kojim kriterijama ti možeš reći "kome to nije dosta"?
      Kaj radiš u Sonyu?
      Možda kritiziram(za vas par pišem pizdarije i ne trpite me) ali to je isto tak moje pravo kao kupca i korisnika..

Super, nema problema....

pravednik Sony primarno ovisi o PS brandu jer su smartphone i TV diviziju sjebali prevelikim cijenama i lošim načinom poslovanja.

...... Al daj pobogu, pisi realno, a ne ko juce - Sony je ocajan i u ogromnim problemima. Dajes dojam da nemas veze sa stvarnim svijetom . I TV i mobilna divizija im posluje dobro. Stavio sam ti link, al ocito ne zelis citati.

escoban
      Nikad nikad nikad i nikad pc nece za mene biti nesto di se igraju igre, nikad, a ni onda nikad

Miro a znam nema toga sta bi zaminio na konzolu

Tako je, vjerojatno dolazi i Sony Game Launcher.
        Imat će vlastitu platformu u budućnosti i doba ekskluziva je prošlo.
        Lijepo govorim da se sve zna, Ragnarok igrate 2022. i na piceku.

Prijašnji intervju:

"Also, our ease of making it available to non-console owners has grown. So it’s a fairly straightforward decision for us to make.”

Slobodno neka se zadrži na PS5 sve dok i zadnja lipa ne ode u Santa Monica Studio. Ako treba i 4 god, neka bude!

escoban

Moguće ali njušim nešto.
          Da nas uskoro očekuje službena najava PlaystationPC platforme i da sve igre idu day one na ps5 i pc po Microsoft modelu.

Vide da igrači to žele, zašto ne?

pravednik Zato sta bi to bila totalno glupa odluka , prvo bi rageali svoje fanove , drugo bi smanjili razlog zasto imat ps5 i trece ovako duplo vade lovu i stvaraju hype na starim naslovima

Zašto bi fanovi rageali, kakve nebuloze. Što ti imaš protiv drugih ako i oni žele uživati u istoj igri? Neki od vas stvarno zvučite kao da vas Sony plaća.

krpa zato sta bi rageali ,vec sad neki rageaju a portaju igre iz 2018 to je cinjenica. Uz to navodim da bi bila glupa odluka od Sony dayone izbacivat igre na Pc . A sta se mene tice jedino sta bi me smetalo da to rade , je jer onda nebi imao osjecaj da su 100% fokusirani na 1 igru na 1 platformi i da nebi dobili maximalni rezultat. (Vec sad mi nije drago sta npr. GOW2 nije Ps5exluziva jer imam osjecaj da Ps4 koci proces)Neka glavni studiji radu exluzive za najbolje rezultate ,a neki drugi ih portaju kasnije

GOW 2 će doći na PC tek kad mi PlayStation fanovi to dozvolimo.
                Uncharted su prošli lišo, ali garantiram vam da je to vrijeme prošlo.

escoban

Naravno da kvaliteta nebre biti ista čim imaš više od 1 platforme.

Evo primjer Uncharted 4 i Tlou2 koji su rađeni za PS4 prednosti i mane.
                Te igre imaju tako soft poligone da je to nekaj strašno. Predobro izgledaju, CGI skoro.

ALI, pazi ovo.
                Glavešine u Sonyu će nanjušiti uštede.
                Pa bu ovak, ajde jedan dio studia radite PC verziju umjesto da plaćamo duplo Nixxesu ili Bluepointu.
                I odma žurba, kvaliteta pati.

Skupo je plaćati drugi studio ili outsource ako na platnoj listi imaš svoje.