- Uređivano
Bit će jos više love zbog odlaska ekskluziva na PC. To je pametan potez skroz. Bolje neka Sony stavlja penis u vise kosara, a ne samo u jednu. Svima bolje. A za jaja se ioanako brinu samo fenboji.
Bit će jos više love zbog odlaska ekskluziva na PC. To je pametan potez skroz. Bolje neka Sony stavlja penis u vise kosara, a ne samo u jednu. Svima bolje. A za jaja se ioanako brinu samo fenboji.
Sony da ima na konzoli samo Fortnite, CoD i FIFA-u živio bi dobro poput predsjednika sindikata.
Baš nikako.
Microsoft je epska kompanija kojoj je Xbox onak usput.
Sony primarno ovisi o PS brandu jer su smartphone i TV diviziju sjebali prevelikim cijenama i lošim načinom poslovanja.
Vostalom to kaj se nekaj prodaje nikako nije pokazatelj "kvalitete".
Prodaju se dnevno milijuni raznih stvari.
Inače Starfield za sada dolazi 2023. Stalker 2022.
Dijelim mišljenje da Xbox ima još manje igri a nema ga smisla imati ako imaš bolji PC.
Ko konzola je sasvim ok.
Microsoft epska kompanija..sorry, ali ajjjme..
Pardon, u pravu si...kad zaseru, onda stvarno epski zaseru, sto znaci da su epska kompanija uistinu,lol
pravednik stalker izlazi u cetvrtom mjesecu 2022.
Deadwalker Zbog toga sam i kupio PS5. Ostale igre su puka distrakcija.
Ja nist ne kuzim, cemu ovakav hejt, a druge godine izlaze samo za plejku(ne racunam PC)
Forspoken
Ragnarok
Sifu
GT7
Ghost Wire: Tokyo
Stray
Horizon
Kotor vjerojatno
I hrpa multiplatform i jos se tolko sere, bad trolate maximalno
pravednik da al nema te firme koja ce vjecno ulagat i neostvarivat zadovoljavajuce rezultate.U poslovnom svitu nema charitya . Ako im ovaj experiment sa gamepassom neostvari zadovoljavajuce rezultate moglo bi bit RIP xbox ili ce MS morat kupit EA, Ubisodt i Sony skupa -.- Samo da ih Ninntendo opet outsella
Pravi gameri imaju sve konzole!
escoban Ili uskoro samo PC
To šta (ne)@pravednik brije na 2 FPS-a više pa čeka PC ULTIMATIVNU verziju ne znači da su i ostali gameri poludili.
pravednik Kao prvo meni nije dosta. To je moja stvar koliko ja tražim od Sonya a ne da mi ti ili netko govori i nabija na nos lol.
Uostalom po kojim kriterijama ti možeš reći "kome to nije dosta"?
Kaj radiš u Sonyu?
Možda kritiziram(za vas par pišem pizdarije i ne trpite me) ali to je isto tak moje pravo kao kupca i korisnika..
Super, nema problema....
pravednik Sony primarno ovisi o PS brandu jer su smartphone i TV diviziju sjebali prevelikim cijenama i lošim načinom poslovanja.
...... Al daj pobogu, pisi realno, a ne ko juce - Sony je ocajan i u ogromnim problemima. Dajes dojam da nemas veze sa stvarnim svijetom . I TV i mobilna divizija im posluje dobro. Stavio sam ti link, al ocito ne zelis citati.
Tako je, vjerojatno dolazi i Sony Game Launcher.
Imat će vlastitu platformu u budućnosti i doba ekskluziva je prošlo.
Lijepo govorim da se sve zna, Ragnarok igrate 2022. i na piceku.
Prijašnji intervju:
"Also, our ease of making it available to non-console owners has grown. So it’s a fairly straightforward decision for us to make.”
Slobodno neka se zadrži na PS5 sve dok i zadnja lipa ne ode u Santa Monica Studio. Ako treba i 4 god, neka bude!