• Gaming Vijesti
  • Rezime noćašnjeg PlayStation State of Playa: Nova PS+ igra poput Among of Us, simpatični Little Devil Inside, novi Star Ocean…

Microsoft epska kompanija..sorry, ali ajjjme..🤣
Pardon, u pravu si...kad zaseru, onda stvarno epski zaseru, sto znaci da su epska kompanija uistinu,lol

Deadwalker Zbog toga sam i kupio PS5. Ostale igre su puka distrakcija.

Ja nist ne kuzim, cemu ovakav hejt, a druge godine izlaze samo za plejku(ne racunam PC)

Forspoken
Ragnarok
Sifu
GT7
Ghost Wire: Tokyo
Stray
Horizon
Kotor vjerojatno
I hrpa multiplatform i jos se tolko sere, bad trolate maximalno

pravednik da al nema te firme koja ce vjecno ulagat i neostvarivat zadovoljavajuce rezultate.U poslovnom svitu nema charitya . Ako im ovaj experiment sa gamepassom neostvari zadovoljavajuce rezultate moglo bi bit RIP xbox ili ce MS morat kupit EA, Ubisodt i Sony skupa -.- Samo da ih Ninntendo opet outsella 😝

renda Ma stas? Neznaju ni oni sta pricaju , dana kad Starfield izade (prva exluziva koja me interesira od MSa) sony ce imat 30 exluziva na trzistu i usput portat 15 na PC

escoban Ili uskoro samo PC 🤣🤣

To šta (ne)@pravednik brije na 2 FPS-a više pa čeka PC ULTIMATIVNU verziju ne znači da su i ostali gameri poludili.

pravednik Kao prvo meni nije dosta. To je moja stvar koliko ja tražim od Sonya a ne da mi ti ili netko govori i nabija na nos lol.

Uostalom po kojim kriterijama ti možeš reći "kome to nije dosta"?
      Kaj radiš u Sonyu?
      Možda kritiziram(za vas par pišem pizdarije i ne trpite me) ali to je isto tak moje pravo kao kupca i korisnika..

Super, nema problema....

pravednik Sony primarno ovisi o PS brandu jer su smartphone i TV diviziju sjebali prevelikim cijenama i lošim načinom poslovanja.

...... Al daj pobogu, pisi realno, a ne ko juce - Sony je ocajan i u ogromnim problemima. Dajes dojam da nemas veze sa stvarnim svijetom . I TV i mobilna divizija im posluje dobro. Stavio sam ti link, al ocito ne zelis citati.

escoban
      Nikad nikad nikad i nikad pc nece za mene biti nesto di se igraju igre, nikad, a ni onda nikad

Miro a znam nema toga sta bi zaminio na konzolu

Tako je, vjerojatno dolazi i Sony Game Launcher.
        Imat će vlastitu platformu u budućnosti i doba ekskluziva je prošlo.
        Lijepo govorim da se sve zna, Ragnarok igrate 2022. i na piceku.

Prijašnji intervju:

"Also, our ease of making it available to non-console owners has grown. So it’s a fairly straightforward decision for us to make.”

Slobodno neka se zadrži na PS5 sve dok i zadnja lipa ne ode u Santa Monica Studio. Ako treba i 4 god, neka bude!

escoban

Moguće ali njušim nešto.
          Da nas uskoro očekuje službena najava PlaystationPC platforme i da sve igre idu day one na ps5 i pc po Microsoft modelu.

Vide da igrači to žele, zašto ne?

pravednik Zato sta bi to bila totalno glupa odluka , prvo bi rageali svoje fanove , drugo bi smanjili razlog zasto imat ps5 i trece ovako duplo vade lovu i stvaraju hype na starim naslovima

Zašto bi fanovi rageali, kakve nebuloze. Što ti imaš protiv drugih ako i oni žele uživati u istoj igri? Neki od vas stvarno zvučite kao da vas Sony plaća.