herc Za 2 dana počinje Halloween sale na Steam! Također... Valve confirms Steam sale dates for the rest of 2021! https://www.pcgamer.com/steam-sale-dates/
JoelDrake weky Si vidio cijene A90J haha 23 000 kn kupiš 2 modela 65" C1 i rugaš se 😂😂, o bahatosti Sonyeve nema granice, onda se čuda što im tv i mobilna divizija stagnira!
escoban JoelDrake Pa a80j je u rangu Lgc1 a cjena im je skoro ista,a90j je ipak korak ispred c1 i a80ja
Tuhy Ja ti dobim info par dana prije početka akcije, tak da ne znam niš konkretno zasad. Vjerojatno bude nešto oko black fridaya / praznika, al kad, koliko i na koje igre, jbga, to još nemrem znat.
ibor4you eKupi 10% na sve, i na već sniženi asortiman 🙂 kupon kod - KUPKO10% Odmah pao laptop. Uhvatio 1800kn popusta na njemu 😃
HideooKoojima ibor4you I mene zanima svakako planiram uzeti neki laptop pa ako moze prekoruka il' da čekam baš Crni Petak ? Nije mi zurba bitno ga je nabaviti do Božića.... Znači služio bi mi za internet i filmove ...
ibor4you Tzereen HideooKoojima Evo @Fenix skoro pogodio 🙂. Acer Nitro 5 samo slabiji model od navedenog. Razmišljao sam bi li uzeo nešto iz tog cjenovnog razreda, a na kraju mi je savjest (škrtost, heheh) proradila, i odlučio se za dosta jeftiniji model. Ima skoro sve što sam htio osim 17", no 600kn razlike za to mi je bilo previše. Intel Core i5 10300H 16GB DDR4 15,6" fullHD IPS 144Hz 512GB PCIe NVMe SSD NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6
Zero Ako bude za BF kakva dobra akcija kod nas za Samsung 980 Pro 1 TB ili WD SN850, plizoun neka se linka. Mislim da će mi to biti dosta ove godine od techa s obzirom koliko je PC u banani po pitanju cijena. SSD je za PS5, jelte.
virty Picek Imao sam Sony 55XF9005 3 godine i nedavno ga zamijenio sa LG OLED 55C11. Koliko je god taj Sony dobar TV, C11 je još bolji barem za jedno koplje 🙂 Da ne pričam o VRR, 4x HDMI 2.1....
Picek virty vjerujem da je C1 odličan pogotovo radi 120Hz i VRR. No gledam sad ovako - kroz cca 2 godine vjerojatno izlazi PS5 Pro koji uzimam ziher. Do onda bih imao još 55XF9005 jer je za PS5 vrhunski. OK, nema 120Hz i VRR al realno koliko igara podržava 120fps-a, a i kakva je grafika u 120Hz modeu. 60 fps-a mi je nekako sweet spot u kombinaciji s boljom grafikom. Kad za 2 godine izađe PS5 Pro onda planiram uzeti i novi TV koji će sigurno biti bolji od C1 te vjerojatno i bolje iskorištavati potencijal PS5 Pro. Da imam nekakav stariji 4K, pogotovo Full HD TV danas bi uzimao nešto tipa C1 ili Samsung QN95 (s obzirom da još uvijek više volim LED). No do izlaska PS5 Pro mislim da se 55XF9005 ne isplati mijenjati i onda za 2 godine uzimat novi TV. Ovo je sve pod pretpostavkom da izlazi PS5 Pro, no prema nekim informacijama i leakovima bi trebao izaći.
weky virty Neznanje je blagoslov.... Burn-in kod LG-a je od 2018 modela sveden na mali postotak, ako iole paziš tj ne gemblaš 10 sati dnevno istu igru. Ne kažem da je burn-in problem, samo da općenito nema smisla uzimati dodatno jamstvo za TV.
virty weky Meni ima smisla uzet dodatno jamstvo kao i za ostale uređaje. Miran sam duže vrijeme od mogućeg problema, nikad se ne zna. Za sve 3x PS4 konzole koje sam imao, uzeo sam dodatno jamstvo. Doduše, sa TV-om sam dobro prošao jer je LG imao promociju pa je "gratis" dodatno jamstvo.
ibor4you https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Laptopi-i-oprema/Laptopi/Gaming-laptopi/Acer-Nitro-5-AN515-55%2C-NH-Q7MEX-00C%2C-15%2C6-FHD-IPS%2C-Intel-Core-i5-10300H%2C-16GB-RAM%2C-512GB-PCIe-NVMe-SSD%2C-nVidia-GeForce-GTX-1650%2C-laptop/p/EK000403387 Sve skupa na kraju ispalo 5890.00kn, ja zadovoljan 🙂
Fenix ibor4you eh, mislio sam si ili je jedan ili drugi. U svakom slučaju dosta sposoban laptop, čestitke na kupnji 🔥