Tzereen weky ja i dalje tupim po svojem. Ajd ne njajke, ti si bar školovan PC chipovac ili kaj već. Znaš da je za realno Sony bolji za sve osim za gaming.
JoelDrake weky Si vidio cijene A90J haha 23 000 kn kupiš 2 modela 65" C1 i rugaš se 😂😂, o bahatosti Sonyeve nema granice, onda se čuda što im tv i mobilna divizija stagnira!
escoban Tzereen Tako sam i ja svatio nakon 10 reviewa izmedu C1 i A80J , stim da je napomena da Sony jos nema sve gaming feature koji bi tribali doc updateom dokraja god ,tako da bi i tu Sony moga bit bolji I usput imam neki “stariji” LG znam da je menu tako uzasno los da mi je muka kad se sitim toga
Torla Tzereen bicikl. Pratim.... I mene zanima.... Mogli bi u https://forum.ffa.hr/d/2233-rekreacija temi malo raglabati (koji model, koji budžet, koji dućani etc.)
weky Picek Netflix na novim televizorima ima screensaver upravo zbog screen retentiona. Nemaš brige. Spavaj koliko te volja.
herc Za 2 dana počinje Halloween sale na Steam! Također... Valve confirms Steam sale dates for the rest of 2021! https://www.pcgamer.com/steam-sale-dates/
escoban JoelDrake Pa a80j je u rangu Lgc1 a cjena im je skoro ista,a90j je ipak korak ispred c1 i a80ja
Tuhy Ja ti dobim info par dana prije početka akcije, tak da ne znam niš konkretno zasad. Vjerojatno bude nešto oko black fridaya / praznika, al kad, koliko i na koje igre, jbga, to još nemrem znat.
ibor4you eKupi 10% na sve, i na već sniženi asortiman 🙂 kupon kod - KUPKO10% Odmah pao laptop. Uhvatio 1800kn popusta na njemu 😃
HideooKoojima ibor4you I mene zanima svakako planiram uzeti neki laptop pa ako moze prekoruka il' da čekam baš Crni Petak ? Nije mi zurba bitno ga je nabaviti do Božića.... Znači služio bi mi za internet i filmove ...
ibor4you Tzereen HideooKoojima Evo @Fenix skoro pogodio 🙂. Acer Nitro 5 samo slabiji model od navedenog. Razmišljao sam bi li uzeo nešto iz tog cjenovnog razreda, a na kraju mi je savjest (škrtost, heheh) proradila, i odlučio se za dosta jeftiniji model. Ima skoro sve što sam htio osim 17", no 600kn razlike za to mi je bilo previše. Intel Core i5 10300H 16GB DDR4 15,6" fullHD IPS 144Hz 512GB PCIe NVMe SSD NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6
Zero Ako bude za BF kakva dobra akcija kod nas za Samsung 980 Pro 1 TB ili WD SN850, plizoun neka se linka. Mislim da će mi to biti dosta ove godine od techa s obzirom koliko je PC u banani po pitanju cijena. SSD je za PS5, jelte.