Brijac
Sve znam, samo kažem da nije bio jeftiniji od 7500 kn, sad hoće li ispod toga na Black Friday vrijeme će pokazati!

Mislim, medicinskih dijagnoza i problema ima svakakvih, ali sumnjam da od 32" TV-a boli glava. Prije je uzrokovano s nečim drugim na tom monitoru. Prejaki kontrast, preveliki brightness, previše bijelog svijetla. Tak je i meni bilo pa sam se poigrao s postavkama i sad je super.

Btw, na 2-2.5 metra nije 65" preveliko.

Tzereen
    Ja imam 165cm na 2.5 metra i savršeno rekao bi taman ... Da je manji nije to to ...

Imam 55" na 2.5m i zadovoljan sam. 65" bi bio OK no 75" bi već bilo previše.

Samo slušajte mene i biće vam bolje. Evo, čak me i maverick poslušao i zadovoljan je.
    Btw, zašt linkate rtings članak, a imamo ovdje naš!? 😃

Tzereen sumnjam da od 32" TV-a boli glava.

Tko kaže da od 32" tv-a boli glava?

oxi ja sam shvatio da tebe boli glava od 32"? Da si zamijenila za 27"?

oxi i ja sam mislio na monitor. Nema 27" TV-a. U svakom slučaju, ista stvar. I mene bolila glava i suzile oči. Ali sam skužio da nije zbog veličine ekrana, već zbog stvari koje sam naveo.

Tzereen tv i monitor nije isto. Od monitora možeš sjedit max metar i nesto sitno, dok od tv-a imas slobodu odrediti sam udaljenost koju hoćeš. Blizina izvora svjetlosti igra veliku ulogu, kao i refresh rate barem kod mene. Ne boli svih glava jer je kontrast prevelik ili je previše plavog svjetla, a ako sjediš dovoljno daleko, manji je napor za oči.

Ja sam raritet izgleda. 32 inca za monitor mi je postalo premalo i vec gledam da si uzmem veci. A za TV mi je 32" taman.

Crkao TV u stanu pa se koristi monitor umjesto njega. Gledam da uzmem novi TV od 32" i nevjerojatno mi je da uopće više ne možeš kupit FHD TV takve dijagonale.

oxi zašto si svadljiva danas? 😂

Znam da ne boli sve glava od kontrasta. Ili svjetla.
              Evo, mene boli u trgovačkim centrima od one bijele neonske rasvjete. Doslovce umrem nakon pol sata. I peku oči, i boli glava i vrti mi se.

Fenix danas bi vas sve nalupao zbog heretizma....

32" TV...
              FullHD TV...
              Ne znam kaj me više tjera na plakanje u tim izjavama...

2021 godina je. Halo!? Oćeš i telefon na okretanje? 😂

Oprosti im Oče, ne znaju što čine.

Tzereen zašto si svadljiva danas?

Zato što mi prvo cheesecake nije htio izać iz kalupa, kad sam uspjela nekako, s jedne strane je pukao i kad sam napokon ga uspjela spojit i otkinut normalni komad, dok sam prala ruke u wc-u pas mi je pojeo komad jer se ponaša kao da nije jela tri godine, i sad ce vjerovatno imat proljev ☹

oxi to samo znači da nakon toga slijedi nešto lijepo i zabavno! Ziher imaš sunca vani, evo ga u Zagrebu. Popij kavu i uživaj! Nema bolje.

Ja se totalno invigorirao sad za vikend na Krku. Fizička aktivnost, cuga i dočekat izlazak sunca na plaži. Diš ljepše?

Ja sam kupio LG OLED 55c1 sa 5 godina jamstva za 7700kn.
                  Debeli best buy TV.