Realno, ove cijene su previsoke i možda za Božić smanje na normalno pa se pretvaraju da je to nekakva akcija.

Počeo je "Black friday" kod nas. Svake godine kao da ga malo prije pomaknu pa ćemo ga uskoro imati i u 7 mjesecu umjesto u 11.

Popusti nikakvi tj. npr. nekakav TV na Mall ili Ekupi kojem je prije mjesec dana cijena bila 10000 kn je sad stavljen na 15000 kn, ali uz "popust" za Black Friday je sad 10000 kn.

Brijac govori za sebe, danas ugrabila 15% popusta na hranu za psa, odmah dvije vreće uzela. Neka je svaki petak takav.

oxi

Ja ugrabim 15% na hranu za pse i na običnim popustima.

S obzirom na nestašicu čipova, sumnjam da će biti veliki popusti na stvari koje ih sadržavaju osim ako će negdje biti čišćenja lagera. Na druge stvari nema razloga da me bude solidnih popusta.

ako neko vidi A80J na nekom dobrom popustu nek javi plz

HideooKoojima ma za tako nisku cijenu prije je onaj od 140 cm , od 160 cenata tesko da ce biti ispod 10k . Ja nakon sta sam uze Samsung od 65 incheva nema sanse da vise idem ispod , sad gledam ovaj A80J od 190 cm

JoelDrake

Pa to mi i nije neka BF akcija s obzirom da je u nekim dućanima redovna cijena 7600-7700 kn.

Ekupi npr. standardno digao osnovnu cijenu na 13500 i sad je kao s akcijom 8099 kn 🤣

escoban Gledam TV s neka 3m udaljenosti. Nakon par mjeseci korištenja, iznimno mi je drago da sam išao na 65 incha. Realno ni 75-80 incha ne bi loše izgledalo na zidu i to bi mi bila neka sljedeća idealna veličina za iste uvjete gledanja. Prelako se naviknuti na veće.

Zero Prelako se naviknuti na veće.

Taman htjela pitat na kojoj udaljenosti mora bit toliki tv da bude ugodna gledanost.

Edit: pitam jer sam kupila bila 32" ekran pa ga vratila i zamjenila za 27" jer su me prale glavobolje, nikako se nisam mogla naviknut.

Zero Ja isto imam od 65inch a gledam sa nekih 2 2ipo M , zato se bojim da ce jos vece bit previse. Vjerovatno po preporuci za TV od 65icha moras bit 5 m udaljen 😂

oxi Ma pusti mene, nisam baš reprezentativni model za normalni vid.🤣 Na kompu sam na 24" i ne mislim tu povećavati dijagonalu zbog praktičnosti razmještaja. Je, wide screen je super i sve to, ali stvarno mi ne treba više od ovoga. I čini mi se da ću još dugo biti na 1080p monitoru, ali barem je tu 144 Hz.

Zero Ja spadam u onu skupinu koji smatraju da TV nikada ne može biti prevelik.
              Naravno da nećeš kupiti 65" ako gledaš s 2 metra ali za 3 metra to je super.
              Najveći razlog zašto je u kinu najbolji doživljaj gledati film je upravo veliko platno a onda sve ostalo. Imerzija.
              Ako Oxi boli glava od prevelikog ekrana to je već drugi problem.