Realno, ove cijene su previsoke i možda za Božić smanje na normalno pa se pretvaraju da je to nekakva akcija.
Ima netko insider info planiraju li se već akcije za Crni petak, Božić i tak?
Počeo je "Black friday" kod nas. Svake godine kao da ga malo prije pomaknu pa ćemo ga uskoro imati i u 7 mjesecu umjesto u 11.
Popusti nikakvi tj. npr. nekakav TV na Mall ili Ekupi kojem je prije mjesec dana cijena bila 10000 kn je sad stavljen na 15000 kn, ali uz "popust" za Black Friday je sad 10000 kn.
Imam.
S obzirom na nestašicu čipova, sumnjam da će biti veliki popusti na stvari koje ih sadržavaju osim ako će negdje biti čišćenja lagera. Na druge stvari nema razloga da me bude solidnih popusta.
ako neko vidi A80J na nekom dobrom popustu nek javi plz
Koliko je 165 cm ?
HideooKoojima ma za tako nisku cijenu prije je onaj od 140 cm , od 160 cenata tesko da ce biti ispod 10k . Ja nakon sta sam uze Samsung od 65 incheva nema sanse da vise idem ispod , sad gledam ovaj A80J od 190 cm
- Uređivano
Evo ovo gledam trenutno , u nadi sam da ce na datum blackfridaya bit jos veci popust , i mislim se oculi ici na ovi model od 195 cm jer to je stvarno ogromno. Nezz imali ko iskustva sa takvim tv om
https://www.mall.hr/tv-prejemnici-sony/sony-xr-77a80j-televizor-4k-ultra-hd-oled-smart-tv
https://www.mall.hr/tv-prijemnici/sony-xr-65a80j-televizor-4k-ultra-hd-oled-smart-tv
Ok je cijena ako ću u odnosu na svoj RU 8002 Samsung dobiti dosta više ...
oxi Ma pusti mene, nisam baš reprezentativni model za normalni vid. Na kompu sam na 24" i ne mislim tu povećavati dijagonalu zbog praktičnosti razmještaja. Je, wide screen je super i sve to, ali stvarno mi ne treba više od ovoga. I čini mi se da ću još dugo biti na 1080p monitoru, ali barem je tu 144 Hz.
Zero Ja spadam u onu skupinu koji smatraju da TV nikada ne može biti prevelik.
Naravno da nećeš kupiti 65" ako gledaš s 2 metra ali za 3 metra to je super.
Najveći razlog zašto je u kinu najbolji doživljaj gledati film je upravo veliko platno a onda sve ostalo. Imerzija.
Ako Oxi boli glava od prevelikog ekrana to je već drugi problem.