Koliko je 165 cm ?
Ima netko insider info planiraju li se već akcije za Crni petak, Božić i tak?
HideooKoojima ma za tako nisku cijenu prije je onaj od 140 cm , od 160 cenata tesko da ce biti ispod 10k . Ja nakon sta sam uze Samsung od 65 incheva nema sanse da vise idem ispod , sad gledam ovaj A80J od 190 cm
- Uređivano
Evo ovo gledam trenutno , u nadi sam da ce na datum blackfridaya bit jos veci popust , i mislim se oculi ici na ovi model od 195 cm jer to je stvarno ogromno. Nezz imali ko iskustva sa takvim tv om
https://www.mall.hr/tv-prejemnici-sony/sony-xr-77a80j-televizor-4k-ultra-hd-oled-smart-tv
https://www.mall.hr/tv-prijemnici/sony-xr-65a80j-televizor-4k-ultra-hd-oled-smart-tv
Ok je cijena ako ću u odnosu na svoj RU 8002 Samsung dobiti dosta više ...
oxi Ma pusti mene, nisam baš reprezentativni model za normalni vid. Na kompu sam na 24" i ne mislim tu povećavati dijagonalu zbog praktičnosti razmještaja. Je, wide screen je super i sve to, ali stvarno mi ne treba više od ovoga. I čini mi se da ću još dugo biti na 1080p monitoru, ali barem je tu 144 Hz.
Zero Ja spadam u onu skupinu koji smatraju da TV nikada ne može biti prevelik.
Naravno da nećeš kupiti 65" ako gledaš s 2 metra ali za 3 metra to je super.
Najveći razlog zašto je u kinu najbolji doživljaj gledati film je upravo veliko platno a onda sve ostalo. Imerzija.
Ako Oxi boli glava od prevelikog ekrana to je već drugi problem.
StarFox_N Ako Oxi boli glava od prevelikog ekrana to je već drugi problem.
Nakon 24" flat sam prešla na 32" curved, i imala migrene po tjedan dana, ni night light nije pomagao, pa sam zamjenila za 27" curved jer ne želim da me boli glava tjedan dana ako koristim komp par sati dnevno. Ali imam problema sa glavoboljama od prije, a kako starim bude cesce nekako (prosli mjesec dva i pol tjedna migrene iz nekog razloga, i ovaj mjesec jedna koja je pocela prekjucer, jos ju osjetim tri dana poslje, nadam se da ju sutra nece bit), 32" je bio pokazatelj da moram smanjit velicinu ekrana pa sam tako i napravila. Za tv neznam, gledam ga mozda dva sata tjedno, zato i pitam, koliko moraš bit udaljen od tv-a koji ima promjer metar i pol da te ne ubijaju oci.
- Uređivano
Mislim, medicinskih dijagnoza i problema ima svakakvih, ali sumnjam da od 32" TV-a boli glava. Prije je uzrokovano s nečim drugim na tom monitoru. Prejaki kontrast, preveliki brightness, previše bijelog svijetla. Tak je i meni bilo pa sam se poigrao s postavkama i sad je super.
Btw, na 2-2.5 metra nije 65" preveliko.
Tzereen
Ja imam 165cm na 2.5 metra i savršeno rekao bi taman ... Da je manji nije to to ...
Imam 55" na 2.5m i zadovoljan sam. 65" bi bio OK no 75" bi već bilo previše.
- Uređivano
Samo slušajte mene i biće vam bolje. Evo, čak me i maverick poslušao i zadovoljan je.
Btw, zašt linkate rtings članak, a imamo ovdje naš!?
Boli glava koliko je to mali tv