PhoenixMode BIG MUTHA TRUCKERS 2: TRUCK ME HARDER - VELIKE MAMOJEBAČKE KAMIONĐIJE 2: KAMIONIRAJTE ME JAČE
wooddiebone Mislim da jedino @TITANXIS kuži. Svi prevodite doslovno, a ne prevode se tak filmovi. Far Cry - Ničija Zemlja Final Fantasy - Djeca Beskraja Control - Ona Metal Gear Solid - Zmija Napada iz Zasjede Halo - Krug Zemaljski (Elvis Duspara reference) Red Dead Redemption - Kako je propao Divlji Zapad Detroit: Become Human - Apartheid 2038 Alan Wake - Pojeo ih Mrak Diablo - Vražja Srdžba Assassin's Creed - Nasljedstvo Smrti Legend of Zelda - Princeza i Ratnik Saint Row - Opasni, Zgodni, Naopaki World of Warcraft - Umijeće Ratovanja: U Mreži
Tzereen Nema mi ništa draže nego kad se hejter naslađuje s mržnjom prema nečemu. Drago mi je da bar te 2 minute u danu nađe neku sreću.
Picek Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry - Happy Ending Edition Kod prijevoda si dajte mašti na volju 🤣
Centurion Far Cry Primal Bilo jednom ubosni UNCHARTED 4: A THIEF'S END Sanader otišao u mirovinu The Witcher 3: Wild Hunt Tata spalio Đenku Bloodborne Njena prva menstruacija THE LAST OF US Mljevenike HORIZON ZERO DAWN Riđokosa i zvijeri