Marcilius HideooKoojima Bilo je prošli mjesec akcija za 8 kn pa sam uzeo radi fife. Idem pročitati recenziju kompletnu😂
HideooKoojima Flipper Pa sada regalno koja je ocjena , bar budi fer i pošten prema ljudima koji nikada nisu igrali Fifu jer sigurno ih ima na forumu ...
fensisuperstar "Ocjenu upišete sami. Ja sam dao 100 jer tko još čita recenzije?" for real nitko nije pročitao ovaj dio teksta 😃?
Marcilius Recenzija 10/10. Baš sam uživao u čitanju i dobro se i nasmijao. Sarkazam ti je na visokom nivou🙂 Svaka čast. Ovo, izgradnja vlastitog kluba sam potpuno zanemario i mislim da ću to sigurno isprobati.
boja1964 Jedna od lošijih fifa a toliko su se hvalili novom hypermotion tehnologijom. Igra se slobodno mogla zvati autoblok simulator. Tko je igrao fifu zna o čemu pričam. Zbog svega navedenog i zbog činjenice da su igru uglavnom radili ljudi koji su u školi bili oslobođeni tjelesnog odgoja igra je realno smeće. Trebat će nekoliko patcheva da se igra dovede u igrivo stanje jer ovo trenutno nema smisla. Nije mi jasno da ne mogu pogoditi balans igre. Idu iz krajnosti u krajnost. Gadljivo.
sly123 Pitanje za ekipu koja koristi taj EA play, šta je moguće isprobat novu fifu na neki određen broj sati? Planiram kupit fifu, igrao sam pes skoro 20 godina pa ono volio bi probat prije kupnje...
TexasFlood sly123 Ja sam je probao prije nego što je izašla preko ea play-a. 10 sati ti odbrojava i svaki put kada ju pokreneš pokaže ti koliko ti je vremena ostalo.
TexasFlood A ne znam da li to još uvijek vrijedi sada kada je izašla. I EA Play je bila neka akcija, mjesec dana 8 kn.
StarFox_N master_x Zadnji dobar PES. Imao sam 2007. verziju s Adrianom u Interu na naslovnoj slici. Od 2008. na dalje je serijal krenuo nizbrdo.
PhoenixMode master_x da PES 5 i PES 6 se igrao na PS2 godinama. Master Liga 10 sezona sa Arsenalom, zadnji nogomet u kojem sam istinski uživao.