HideooKoojima Sve je super dok ne počne utakmica , gameplay je toliko loš da je igrati zbilja dosadno i negledljivo , a šta je dobro FUT je odličan . Realan ocjena igre je oko 75 ... Šteta što recenzija nije objektivna i realistična ....
HideooKoojima escoban @Flipper Kao što sam prije pisao nakon 2 dana ogranak FIFE prodao sam je na disku i nisam ništa izgubio na njoj , ali nakon ove recenzije i tvog "fenboy" ocjenjivanja odlučio sam kupiti opet FIFU ( samo 22 sata na ea playu) pa da dam opet šansu ipak je to samo 30 kuna 😅 Valjda se neću pokajati
Marcilius Sigurno je greška, vjerojatno je 50/100. Uzeo sam ea play za 8 kn radi fife. 10 sati trail i evo ostalo mi je još 6 sati za odigrati. Nažalost, nikako se natjerati da odigram ostatak. Bio sam ovisnik o karijeri pes/fifa, ali nažalost ovo je sve gore i gore što se tiče gameplaya. Igrači se prebrzo i nerealno okreću. Ni sa sliderima se to ne može popraviti. Slow brzina ne pomaže. Druga godina da je neću kupiti.
HideooKoojima Marcilius Kako 8 kuna ?? Ja platio 30 kuna eplay 😅 za mjesec dana 🙄 Odlučio sam dati opet šansu radi flipera
HideooKoojima Flipper Ima onih koji čitaju kod recenzija samo prvu i zadnju stranicu 😅. Hoćeš reći da sam bacio 30 kuna za 20 sati 😅
Marcilius HideooKoojima Bilo je prošli mjesec akcija za 8 kn pa sam uzeo radi fife. Idem pročitati recenziju kompletnu😂
HideooKoojima Flipper Pa sada regalno koja je ocjena , bar budi fer i pošten prema ljudima koji nikada nisu igrali Fifu jer sigurno ih ima na forumu ...
fensisuperstar "Ocjenu upišete sami. Ja sam dao 100 jer tko još čita recenzije?" for real nitko nije pročitao ovaj dio teksta 😃?
Marcilius Recenzija 10/10. Baš sam uživao u čitanju i dobro se i nasmijao. Sarkazam ti je na visokom nivou🙂 Svaka čast. Ovo, izgradnja vlastitog kluba sam potpuno zanemario i mislim da ću to sigurno isprobati.