seizure91 weky ajde super, dovoljno na prelaz, ipak sam išao na varijantu update, k'o ga šiša, valjda neće biti problema, na 82% je install, ne igram ništa na kompu, jedino mi treba promjena UI
Arcer Isprobao na dev buildu davno još. Ma dobar je nema šta, malo ga ispoliraju i za 2g je spreman, taman prohoda kao bebica i već krene trčkarati naokolo. Uglavnom, najviše mi smetalo što 2x moram kliknuti da mi se otvori meni koji želim desnim klikom, ostalo kul.
boja1964 weky A kako taskbar traku staviti na lijevi dio ekrana? Gledam već sat vremena i nigdje ne vidim. Ovako horizontalno mi se vrti u glavi. Ako je ne mogu staviti lijevo okomito sve brišem.
boja1964 doktor1 Daj nemoj me hebat? Pa ne mogu vjerovati. Dvadeset i nešto godina mi je s lijeve strane taskbar i sada mi odrežu ruku. Zbog čega? Što ih boli ona stvar gdje ću ga ja staviti? Katastrofa.
Fenix boja1964 ne znam kako je kod @doktor1 ali kod mene na Home ediciji je i dalje tu. weky -desni klik na taskbar -Taskbar settings -Taskbar behaviours -Taskbar alignment -Left
boja1964 Fenix Nije to to. To je da samo u lijevo pomakneš ikone sa sredine ekrana. Ja hoću da mi taskbar stoji okomito lijevo a ne vodoravno dolje. Ne znam je li me kužiš. Ovo sam odmah našao ali nisam našao kako da taskbar stavim okomito lijevo.