Icek fensisuperstar Ni moj procesor ne podržava, što mi je razumljivo. No neda mi se mijenjat procesor samo da bih imao ljepši OS 😃 Bude došla s vremenom podrška i za starije generacije procesora.
fensisuperstar @Fenix yeah mozda bi mogao ISO udarit ali onda neću imati updejtove. Kad kupim novu matičnu i proc onda se budem prebacio 🙂 ne žuri mi se nigdje.
weky Prva stvar: -desni klik na taskbar -Taskbar settings -Taskbar behaviours -Taskbar alignment -Left Mijau.
boja1964 weky A kako taskbar traku staviti na lijevi dio ekrana? Gledam već sat vremena i nigdje ne vidim. Ovako horizontalno mi se vrti u glavi. Ako je ne mogu staviti lijevo okomito sve brišem.
Fenix boja1964 ne znam kako je kod @doktor1 ali kod mene na Home ediciji je i dalje tu. weky -desni klik na taskbar -Taskbar settings -Taskbar behaviours -Taskbar alignment -Left
seizure91 Znam da je najbolje napraviti clean windows install, no ako je netko probao nadogradit preko Windows 10, ima li kakvih nuspojava ? je li windows nešto sporiji ? jel uzima više diska ? itd ? imam puno programa i mailova pa mi se neda sve ispočetka postavljat... hvala
seizure91 weky ajde super, dovoljno na prelaz, ipak sam išao na varijantu update, k'o ga šiša, valjda neće biti problema, na 82% je install, ne igram ništa na kompu, jedino mi treba promjena UI
Arcer Isprobao na dev buildu davno još. Ma dobar je nema šta, malo ga ispoliraju i za 2g je spreman, taman prohoda kao bebica i već krene trčkarati naokolo. Uglavnom, najviše mi smetalo što 2x moram kliknuti da mi se otvori meni koji želim desnim klikom, ostalo kul.
boja1964 doktor1 Daj nemoj me hebat? Pa ne mogu vjerovati. Dvadeset i nešto godina mi je s lijeve strane taskbar i sada mi odrežu ruku. Zbog čega? Što ih boli ona stvar gdje ću ga ja staviti? Katastrofa.
boja1964 Fenix Nije to to. To je da samo u lijevo pomakneš ikone sa sredine ekrana. Ja hoću da mi taskbar stoji okomito lijevo a ne vodoravno dolje. Ne znam je li me kužiš. Ovo sam odmah našao ali nisam našao kako da taskbar stavim okomito lijevo.