- Uređivano
Pošto sam u Insider programu još od Win 10, a insiderima je dostupna puna verzija koja dolazi 5.10, danas instalirao 11 i zasada su dojmovi jako pozitivni!
Sve je u sustavu uglađenije i fludinije!
Napokon su makli i one tile tipove ikona koje vuku od osmice koje su im bila totalna pogreška jer su oni htjeli to spojit sa Windows Phone sustavom, ali ništa od toga! Treba da su se tih tileova riješili već u Win 10!
Paneli sa postavkama su dobro odrađeni, sa live ikonama koje pokazuju šta je upareno, šta nije. Nije više sve crno bijelo kao u desetci...
Uparivanje uređaja mi je prošlo bez problema kao i spajanje televizije. Na Win 10, HDR postavke sa Hisense televizijom su mi se znale gasit i palit kod prelaska između monitora i televizije no sada funkcionira normalno.
- 4k upscale screenshot sa televzije
Pošto se igram na televiziji, kontrola izlaza za zvuk mi treba kada hoću upariti slušalice spojene u kontroler ili na samu televiziju ako gledam neki sadržaj i napokon netrebam svaki put i padajući izbornik već opcije ostaju otvorene i samo odaberem izlaz za zvuk
- 4k upscale screenshot sa televzije
Za performanse u igrama nemam pojma, no sve u svemu za ovo šta sam podešavao i šta mi je potrebno sve radi super.
Uglavnom po pitanju dizajna sve je preglednije i malo baca na Apple...
Uzet i novi NVMe SSD za svježu instalaciju